Noul Mercedes X Class a ajuns în România

Mercedes X-Class, primul pick-up din istoria constructorului german de mașini de lux Mercedes-Benz, este disponibil oficial pe piața din România.

Pachetul de dotări este specific liniei de echipare PROGRESSIVE, cu un design versatil și echipări adaptate să susțină atât activități solicitante, cât și aventuri spontane.

Noul Mercedes Clasa X vine cu o garda la sol generoasă de 202 mm – opțional poate fi ridicată.

Din dotările standard ale noului Mercedes X-Class fac parte, printre multe altele, sistemul automat KEYLESS-GO Start-Stop, pachetul de parcare cu camera la 360 de grade, ideal prin orașele din România, camera pentru mersul cu spatele, instalație de aer condiționat și sistem de navigare integrat.

Ambianța segmentului premium Mercedes, acum și în noul pick-up X-Class

Calitatea superioară specifică brandului german de automobile de lux își face simțită prezența la interior prin inserțiile de piele de culoare maro nuc sau neagră, elemente ornamentale de dimensiuni mari sunt regăsite în habitaclu cu structură orizontala și sporeste confortul pe tot parcursul călătoriilor. Dotările noului pick-up Mercedes fac din autovehicul o prezență atipică în clasa lui.

Bena este echipată cu dispozitiv de iluminare, un al doilea stop de frână cu LED-uri și priză de 12V, unde pot fi conectate diverse echipamente, după necesități.

mercedes-x-class-1-9

Pick-up-ul Mercedes Clasa X dispune de o capacitate de încărcare de până la 1,1 tone. Capacitatea de tractare a vehiculului urcă până la 3,5 tone, de ajuns sa traga dupa el un iaht de până la 8 metri.