Ford a anunțat astăzi un nou model exclusiv al pick-up-ului premiat Ranger dezvoltat în parteneriat cu specialiștii în proiectarea vehiculelor MS-RT.

 

Ford a anunțat astăzi un nou model exclusiv al pick-up-ului premiat Ranger dezvoltat în parteneriat cu specialiștii în proiectarea vehiculelor MS-RT, combinând un aspect uimitor inspirat de motorsport cu o specificație premium și detalii unice, finisate manual.

Noul Ranger MS-RT oferă clienților o versiune de ultimă generație, orientată pe stradă, a celui mai bine vândut pick-up din Europa, care se află alături de Ford Ranger Raptor, influențat de cursa deșertului, la vârful liniei Ranger. Noul vehicul este derivat din Ranger Wildtrak, împărtășind echipamentul său generos, sarcina utilă de o tonă și alegerea stilurilor de caroserie Super Cab sau Double Cab. Rangerul MS-RT exclusiv va fi disponibil de la dealerii Ford pe anumite piețe europene începând din vara anului 2021.

Aspect impunător, detalii rafinate

Exteriorul unic al Ranger MS-RT include o fațadă frontală construită manual, cu o grilă cu efect de fibră de carbon în fagure și lumini de ceață integrate. Profilul lateral izbitor se adaugă caracterului sportiv, în timp ce jantele din aliaj OZ Racing de 20 de inci, arcurile extinse ale roților și fustele laterale sculptate creează o atitudine intenționată. Vopselele Frozen White, Sea Grey sau Agate Black subliniază stilul impunător, înfrumusețat de capace de oglindă cu efect de fibră de carbon, o bară de încărcare aerodinamică și ecusoane MS-RT.

Cabina Ranger MS-RT are finisaje din piele premium, cu cusături portocalii contrastante. Iluminarea ambientală și scaunele din față încălzite creează un mediu confortabil, în timp ce detaliile MS-RT pentru covorașe și plăci de protecție adaugă o senzație personalizată. Sistemul de conectivitate și navigare SYNC 3 Ford 1 cu ecran tactil de 8 inci simplifică accesul la funcțiile de comunicare și divertisment, iar camera retrovizoare 2 ajută la parcarea sau cuplarea la remorcă.

Motorul diesel EcoBlue de 2.0 litri Bi-turbo de 213 CP, cu o gamă variată, oferă o performanță remarcabilă și o putere de tragere, oferind în același timp rafinament asemănător mașinii și eficiență optimă a consumului de combustibil.

Echipat cu transmisia automată avansată cu 10 trepte, împărțită cu mașina sportivă Ford Mustang, sistemul de propulsie oferă 213 CP și cuplu de 500 Nm pentru a deplasa sarcini utile de până la 1.098 kg 4 și o greutate de remorcare de 3.500 kg. Sistemul de tracțiune integrală selectabil 5 Ranger este păstrat pentru o tracțiune optimă în off-road, în timp ce o cutie de sunet controlată de aplicația Maxhaust este disponibilă ca opțiune de dealer pentru clienții care doresc o coloană sonoră sportivă.

MS-RT este un modificator de vehicule calificat care lucrează cu partenerul stabilit M-Sport, care aplică experiența câștigătoare a Campionatului Mondial de Raliuri pentru a crea versiuni modificate izbitor de vehiculele comerciale Ford de top pe piață.

Fiind cel mai recent vehicul din ghișeul unic al Ford, Ranger MS-RT se alătură unei game interesante de conversii construite la standarde exigente din fabrică și disponibile direct de la dealerii Ford, inclusiv camionete Transit Custom și Transit Connect MS-RT și Transit Custom Nugget camper van.

„Ranger MS-RT este conceput pentru clienții care apreciază capacitatea de lucru a Ranger, dar care doresc pedigree-ul de curse și exclusivitatea manuală a seriei noastre MS-RT. Acest vehicul atrăgător îmbină deceniile de succes ale Ford în camioane pick-up cu un design izbitor inspirat de motorsport pentru a oferi un camion concentrat pe șosea, care combină atracția imensă a bordurii cu abilitatea de lucru pe care clienții noștri o adoră ”. Brendan Lyne, Director Vehicule comerciale