Hyundai dezvaluie editia limitata i30 N Project C

• Prezentarea oficiala va avea loc in cadrul Salonului International Auto de la Frankfurt

 

 

Hyundai dezvaluie i30 N Project C, o editie limitata a modelului i30 N - versiunea de 275 CP. Autovehiculul, care in primele imagini este camuflat, prezinta setari specifice si elemente noi de design, obiectivul producatorului fiind de a pune accent pe placerea de a conduce si pe impactul emotional asupra conducatorului auto.

 

i30 N Project C dispune de o structura mai usoara decat cea a versiunii i30 N, la dezvoltare fiind utilizate materiale care au in componenta fibra de carbon, o serie de elemente aerodinamice, dar si anvelope de 19 inchi inspirate din domeniul motorsport.

 

In primele imagini dezvaluite, i30 N Project C este camuflat. Litera „C”, inscriptionata pe laterale, aminteste de “Zona C” din cadrul Centrului Global de Cercetare si Dezvoltare Namyang al Hyundai din Coreea, circuit pe care sunt testate cele mai performante autovehicule.

 

Vizitatorii Salonului Auto de la Frankfurt (IAA) vor putea descoperi in premiera mondiala i30 N Project C. Modelul va fi produs in serie limitata, 600 de exemplare dedicate exclusiv clientilor din Europa.

 

 

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 15 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.