Hyundai dezvaluie primele imagini cu Bayon, noul crossover al gamei

 

Hyundai dezvaluie noi detalii despre Bayon, viitorul crossover din segmentul B. Imaginile prezinta un design impunator, cu aspect general high-tech. Modelul integreaza noua directie stilistica Hyundai - „Sensuous Sportiness”.

In partea frontala, o banda de admisie a aerului subliniaza latimea autovehiculului, evidentiind dimensiunile generoase. Caracterul robust al modelului este accentuat suplimentar de grila frontala cu forma expresiva. Farurile sunt separate de luminile DRL - o arhitectura remarcabila de iluminare care ofera un aspect distinctiv.

Designul impresionant al partii din spate este subliniat de grafica orizontala a stopurilor, care sunt unite printr-o banda de culoare rosie.

Mai multe informatii vor fi dezvaluite in urmatoarele saptamani.

 

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 13 modele ale gamei Hyundai. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.