Mitsubishi i-MiEV și Outlander PHEV, în programul Rabla Plus 2017

Începând cu luna iunie, din Programul Rabla Plus 2017, fac parte și modelele i-MiEV și Outlander PHEV. Cu această ocazie, venim în întâmpinarea clienților, oferind un extra discount, suplimentar beneficiilor oferite de programul Rabla Plus, după cum urmează: 5.440 euro TVA inclus pentru modelul electric i-MiEV și 3.570 euro TVA inclus pentru modelul plug-in hibrid Outlander PHEV. 

Oferta specială Mitsubishi Motors vine în continuarea programului Rabla Plus 2017, astfel prețurile finale de achiziție pentru aceste modele sunt de:

14.181 euro TVA inclus, pentru modelul i-MiEV

33.434 euro TVA inclus pentru modelul Outlander PHEV.

 

Prețul final include contravaloarea Ecotichetului de 45.000 lei cu TVA și prima de casare de 6.500 lei cu TVA, prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto național pentru anul 2017 (Rabla Plus 2017) derulat de AFM și finanțat din Fondul pentru Mediu și oferta Mitsubishi aflată în derulare.

În plus, achiziționarea acestor modele presupune și o serie de beneficii post-vânzare, cum ar fi: asistență rutieră gratuită timp de 3 ani și o garanție de 5 ani (pentru primii 2 ani se acordă o garanţie fără limită de parcurs, în timp ce pentru ceilalţi 3 rămaşi se aplică o limitare de 150.000 km.)

Ne implicăm în a oferi siguranță și plăcerea de a conduce, însă datoria și responsabilitatea noastră este protecția mediului. Astfel, autovehiculele Mitsubishi Motors nu oferă doar siguranță sporită, în situații neprevăzute, ci sunt prietenoase cu mediul și oferă senzația de „fun-to-drive” oricărui șofer. 

Tehnologiile, folosite de către producătorul japonez, sunt axate în principal pe respectarea standardelor de calitate ale autovehiculelor produse, optim îmbinate pentru a atinge performanța, atât din punct de vedere al protejării mediului înconjurător, cât și din punct de vedere al siguranței și confortului sporit la drum. 

În 2006, la exact 40 de ani de la demararea cercetării Mitsubishi în domeniul mașinilor electrice, Mitsubishi Motors Corporation a anunțat programul de cercetare si dezvoltare al autovehiculului electric “i MiEV”, ca mai apoi acesta să devină în iulie 2009 prima mașină electrică de serie a unui producător important.

În 2012 Mitsubishi Motors Corporation a prezentat la Salonul Auto de la Paris primul SUV 4WD plug-in hibrid electric din lume, modelul Outlander PHEV. Reflectând conexiunea dintre mașini, societate și mediu, compania se află în fruntea clasamentului atunci când vine vorba de dezvoltarea și popularizarea autovehiculelor prietenoase cu mediul, precum pionierul Outlander PHEV, primul SUV 4x4 plug-in hibrid electric din lume, care la momentul actual este cel mai bine vândut model cu sistem PHEV din Europa.