Mitsubishi Motors prezinta un nou Concept Car @ Geneva Motors Show 2019

Tokyo, 29 ianuarie 2019 - Mitsubishi Motors este o marcă renumită pentru inventarea propriei nișe. În curând, ultima sa creație va fi dezvăluită, aducând mai mult SUV, mai mult EV, mai multă tehnologie și mai mult stil în familia Mitsubishi.

 

Purtând numele unui frumos oraș alpin, cu o tradiție de succes în lumea sportului, MITSUBISHI ENGELBERG TOURER își va face debutul la Salonul Auto Internațional de la Geneva, pe data de 5 martie 2019.

 

Mitsubishi Motors Corporation a dezvoltat un website dedicat pentru a furniza informații actualizate despre modelele expuse la Salonul Auto de la Geneva 2019:

http://www.mitsubishi-motors.com/en/innovation/motorshow/2019/gms2019/

 
 
 
DESPRE MITSUBISHI MOTORS
 

Mitsubishi Motors Corporation este o companie auto globală cu sediul în Tokyo, Japonia, care are un avantaj competitiv în domeniul vehiculelor SUV şi pickup trucks, electrice şi hibride plug-in (PHEV). Având în vedere că grupul Mitsubishi a fabricat prima sa maşină acum mai bine de un secol, am demonstrat o abordare ambiţioasă şi adesea tumultoasă, dezvoltând noi tipuri de vehicule şi deschizând calea cu tehnologii de vârf. Adânc înrădăcinată în ADN-ul Mitsubishi Motors, strategia noastră de brand va atrage şoferi ambiţioşi, dornici să provoace înţelepciunea convenţională şi să îmbrăţişeze schimbarea. Consecvent în această mentalitate, Mitsubishi Motors şi-a introdus noua strategie de brand în 2017, exprimată prin fraza “Drive your Ambition” – o combinaţie între determinare personală şi atitudine de avangardă, şi o reflexie a dialogului constant între brand şi clienţii acestuia. În prezent, Mitsubishi Motors se dezvoltă în direcţia investiţiilor continue în tehnologii inovatoare, design atractiv şi dezvoltare de produs, aducând clienţilor din întreaga lume vehicule noi, captivante şi autentice.