NOUL FORD PUMA

DISPONIBIL DIN DECEMBRIE 2019

Conceput pentru a te ajuta să profiți la maximum de viața modernă de astăzi. 

Cu un design inovator „centrat pe om” și un sistem sofisticat de propulsie hibrid:

Ford Puma este un SUV actual ce  nu încearcă să îți atragă atenția – ci o solicită în tăcere. 

Tehnologii pentru a face condusul o plăcere

Ford Puma dispune de o serie de funcții inovatoare, concepute să îți îmbunătățească plăcerea de a conduce. Cum ar fi Moduri de Condus  Selectabile și Ford Co-Pilot 360, un set impresionant de tehnologii concepute pentru asistență, și care ajută la gestionarea accelerării, frânării și chiar a direcției. Acestea includ Tempomatul adaptiv, Sistemul de asistență pre-coliziune și Sistemul de asistență pentru manevre de evitare, toate acestea supraveghează vigilent drumul din față și te avertizează cu privire la potențiale pericole.

Un pas înainte

O nouă eră a vehiculelor electrice hibride este aici, iar Ford Puma întruchipează această nouă direcție. Motoarele hibride EcoBoost  disponibile pentru modelul  Puma oferă performanțe remarcabile, împreună cu o economie impresionantă de combustibil și valori vizibil mai mici ale emisiilor de CO2 față de motoarele convenționale pe benzină.

Echilibrul perfect 

Nu este doar încântător pentru ochi, ci și inteligent. Habitaclul Ford Puma te învăluie printr-un design elegant și rafinat, cu tapițerie din piele. Scaunele din față includ suport lombar și funcție de masaj, pentru un nivel suplimentar de confort, iar  finisajul  detaliilor  amplifică senzația de stil sofisticat. O serie de caracteristici inteligente și tehnologii inovatoare îți oferă control complet:  de la consola de bord 12.3" cu instrumente digitale și ecran tactil  8", la  modemul încorporat FordPass Connect  și o serie de servicii  disponibile prin sistemul  SYNC 3. Fiecare element a fost conceput pentru a îți face deplasarea cât mai plăcută.

 

Prezent pentru a te proteja

Începând prin alertarea privind potențiale pericole de coliziune, la sisteme inteligente care te ajută să menții tracțiunea și stabilitatea: siguranța ta este preocuparea noastră. Acesta este motivul pentru care Ford Puma este dotat cu tehnologii inteligente de asistență, toate concepute pentru a te ajuta și a te proteja pe tine, familia ta și ceilalți participanți la trafic.

Utilizare inteligentă a spațiului

Viața modernă necesită adesea o abordare inventivă a modului în care ocupi spațiul. Cu cea mai bună capacitate de încărcare în spate dar fără compromiterea clasei, Ford Puma adoptă acest mod de gândire. 

Pe lângă prezența impunătoare și exteriorul frumos sculptat, Noul Ford Puma este echilibrat prin funcționalitate atent gândită. Oferă versatilitate reală prin  detalii designului său.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Ford Calea Turzii  nr.152, tel. 0264.438.267

Showroom Ford Store Str. Clujului 15, Sannicoara,  tel. 0264.438.123