NOUL FORD PUMA ST

 

NOUL FORD PUMA ST

Disponibil din Noiembrie 2020

Va prezentam noua generatie Ford Performance. Noul Ford Puma ST este primul nostru SUV clasa performance din Europa, creat cu ADN-ul caracteristic gamei Ford Performance.

Un motor Ford EcoBoost turbo de 1.5 litri impresioneaza cu 200 CP si cu un cuplu de 320 Nm. 

Puma ST poate ajunge de la 0-100 km/h in doar 6.7 secunde. Combinand utilitatea de zi cu zi a unui SUV urban cu senzatia inegalabila de a conduce un vehicul Ford Performance. 

Cu patru moduri de condus selectabile, suspensie reglata sport, design aerodinamic cu forme agresive, jante impresionante din aliaj de 19” si elemente de identitate caracteristice gamei ST – acesta este un Ford Puma construit pentru senzatii tari la volan.

 

 

PERFECTIONEAZA-TI EXPERIENTA DE CONDUS 

 

Noul Puma ST este disponibil cu patru moduri de deplasare selectabile: Normal, Eco, Sport si Pista. Fiecare setare adapteaza performanta masinii prin modificarea diagramei de functionare a motorului, a reactiei pedalei de acceleratie si directiei, precum si a setarilor de control al tractiunii si stabilitatii. Astfel, iti poti adapta condusul la orice setare, in timp ce informatiile cheie sunt afisate pe panoul de bord digital de 12.3”.