Noul Range Rover Evoque

DESIGN EXTERIOR.

Designul modern și sofisticat al modelului Range Rover Evoque se remarcă prin simplitate, suprafețe mai degajate și o precizie ridicată.

Mânerele escamotabile ale ușilor, jantele de 21" (disponibile opțional), farurile matrix cu LED și semnalizatorele animate în față și în spate conferă modelului o personalitate pregnantă.

FARURI MATRIX CU LED.

Incluse în gama de tehnologii inovatoare Land Rover, farurile matrix cu LED și lumini de zi signature (DRL) dispun de tehnologie adaptivă.

Aceasta maximizează numărul de raze ale fazei, pentru a asigura o vizibilitate optimă și umbrește zona din fața vehiculelor care vin de pe contrasens, în vederea prevenirii orbirii șoferilor acestora.

MULTIMEDIA

 

Range Rover Evoque dispune de o multitudine de sisteme de informare si divertisment si este echipat standard cu sistemul multimedia Land Rover InControl Touch Pro. Acesta asigura conectarea soferului la vehicul si la lumea inconjuratoare.

INOVATII

 

Oglinda retrovizoare interioara ClearSight si sistemul de vizibilitate ClearSight reprezinta premiere pentru Land Rover. Aceste asigura vizibilitatea in zonele care in mod normal sunt ascunse si ofera un plus de incredere la deplasarea in off-road sau in aglomeratia marilor orase.

ON-ROAD

 

Echilibrul perfect intre capabilitatile in off-road si comportamentul pe sosea sporesc placerea de a conduce modelul Range Rover Evoque. Cu o multitudine de tehnologii, precum transmisia activa si suspensia adaptiva dinamic, Range Rover Evoque ofera un comportament rutier sigur, indiferent de conditiile de deplasare.

OFF-ROAD

 

Prin imbinarea rafinamentului cu manevrabilitatea in off-road, Range Rover Evoque asigura depasirea cu usurinta a situatiilor dificile, cu ajutorul sistemelor Terrain Response 2*, de detectare a adancimii vadului9 si de control la coborarea pantelor4.

ASISTENTA PENTRU SOFER

 

De la sistemele pentru asistenta la deplasarea in oras, la cele pentru imbunatatirea sigurantei, aveti la dispozitie o gama diversificata de tehnologii de inovatoare, disponibile in echiparea standard, optional sau integrate intr-un pachet de optiuni. Toate echipamentele au fost proiectate si realizate pentru a imbunatati experienta la volanul modelului Range Rover Evoque.

CONFORT SI COMODITATE

 

Habitaclul modelului Range Rover Evoque se remarca prin scaune noi si o gama de materiale care include piele granulata, piele Windsor, lana premium Kvadrat, velur Dinamica® si stofa Eucalyptus. De asemenea, scaunele dispun de reglare electrica, functie de memorie, sistem de incalzire, ventilatie si functie de masaj.

SUSPENSIE ADAPTIVA DINAMIC.

Suspensia adaptiva dinamic, disponibila optional, asigura confort si un comportament rutier sigur, prin monitorizarea pozitiei rotilor si a miscarilor caroseriei. 

Amortizoarele controlate electronic optimizeaza setarile suspensiei si asigura un echilibru optim intre confort, rafinament si agilitate, in orice situatie.

 

CONECTIVITATE

Range Rover Evoque include 2 porturi USB si o priza de alimentare 12V in compartimentul de depozitare din consola centrala. 

Pentru a-si incarca dispozitivele si a putea utiliza usor tabletele cu ajutorul sistemului Click and Go, pasagerii din spate au acces la o priza de alimentare 12V sau la doua porturi de incarcare USB, disponibile optinal.

ISOFIX

 

Situate in partea din spate a modelului Range Rover Evoque. Punctele de fixare ISOFIX asigura o fixare corespunzatoare a scaunului pentru copii pe vehicul, pentru o siguranta imbunatatita.

AIRBAG-URI

 

Sistemul complet de airbag-uri pentru sofer, pasageri si pietoni al modelului Range Rover Evoque asigura o protectie excelenta pentru toti pasagerii.

CONTROL DINAMIC AL STABILITATII

 

Reduce cuplul motorului si franeaza separat fiecare roata, pentru a corecta traiectoria vehiculului, prin anihilarea subvirarii sau supravirarii.

SISTEME DE ASISTENTA LA CONDUS

 

Range Rover Evoque utilizeaza cele mai noi sisteme de siguranta, cum ar fi distributia electronica a fortei de franare, care variaza automat forta de franare pe fiecare punte, pentru a reduce distanta de oprire, mentinand in acelasi timp stabilitatea vehiculului pe traiectorie.

ASISTENTA LA FRANAREA DE URGENTA

 

Asistenta la franarea de urgenta detecteaza daca apasati pedala de frana rapid, dar incomplet, si maximizeaza forta de franare. Sporeste presiunea de franare, pentru a se asigura ca va opriti la timp. In timpul franarii de urgenta luminile de avarie se aprind automat.

FRANARE DE URGENTA DE LA VITEZA RIDICATA

 

Franarea de urgenta de la viteza ridicata 12detecteaza daca exista riscul unei coliziuni frontale cu un alt vehicul si afiseaza o alerta, avertizand soferul sa franeze. Daca soferul nu reactioneaza, vehiculul franeaza automat, pentru a reduce gravitatea unui eventual impact.

STOFA PREMIUM

 

Materialele sustenabile pentru tapiterie includ stofa Eucalyptus. Scaunele Premium cu tapiterie din stofa si velur includ stofa premium Kvadrat si velur Dinamica, realizate din fibre de poliester si mase plastice reciclate.

TEHNOLOGIE MILD HYBRID

 

MHEV este un sistem hibrid cu asistenta medie, care colecteaza si stocheaza energia pierduta in mod normal in timpul decelerarii vehiculului si o utilizeaza inteligent, in vederea asistarii motorului si maximizarii eficientei. Include un sistem stop/start imbunatatit, care permite oprirea motorului in timp ce vehiculul decelereaza.

DESIGN SUSTENABIL

 

Procesul de dezvoltare a modelului Range Rover Evoque a inclus evaluarea intregului ciclu de exploatare, pentru a permite reciclarea/reutilizarea a 85 de procente si recuperarea a 95 de procente din materiale, la sfarsitul perioadei de exploatare. Range Rover Evoque utilizeaza materiale reciclate intr-un procent cat mai mare posibil.