Roti complete de iarna, pentru modelul tau Ford

 

La Ford, siguranta este intotdeauna o prioritate de top. Nu face compromisuri si bucura-te in timpul condusului de:

  • Performanta la franare
  • Tractiune si aderenta
  • Stabilitate
  • Confort

Anvelopele incluse in programul de Roti Complete de Iarna au fost testate de catre inginerii Ford si respecta criteriile tehnice si de siguranța ale autovehiculelor carora le sunt destinate.

Intotdeauna cu senzori de monitorizare a presiunii in anvelope (TPMS)  si jante originale Ford. Acest lucru inseamna ca nici pe timpul iernii nu trebuie sa faci compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

 

Oferta roti complete de iarna cu janta de tabla pentru Ford EcoSport.

  Mărime jantă tablă Dimensiune roată Producător Model
anvelopă
Pret Campanie
Ford
EcoSport > 10/17
6,5Jx16 ET 37,5 205/60 R16 92H Semperit Master-Grip 2 712 lei ***
6,5Jx16 ET 37,5 205/60 R16 92H Hankook W320 724 lei ***
6,5Jx16 ET 37,5 205/60 R16 92H Continental WinterContact TS 850 P 833 lei ***

 

CONTACTEAZĂ-NE!

Te așteptăm la service-ul RMB Inter Auto Ford din Sânnicoara, str. Clujului nr 15, tel : 0264/438 123

Te așteptăm la service-ul RMB Inter Auto Ford din Cluj-Napoca, Calea Turzii nr. 152, tel: 0264.438.267

 

Termeni si conditii

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Preț de vânzare cu amănuntul recomandat și neobligatoriu; prețul include taxa pe valoarea adăugată (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.

Preț de vânzare recomandat și neobligatoriu; prețul nu include TVA sau taxe/accize guvernamentale sau costul plăcuțelor de înscriere în circulație provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.

 Prețul recomandat în campanie este pe bucată, pentru roată cu jantă de tablă. Include TVA, echilibrare și senzorul de monitorizare a presiunii în anvelope. Montajul nu este inclus. Pentru a afla care sunt anvelopele potrivite pentru autovehiculul dumneavoastră, vă rugăm să verificați mențiunile din CIV (Cartea de Identitate a Vehiculului).

Ofertă valabilă până la data de 31 Decembrie 2019 pentru modelele Ford Ecosport 2017 în limita stocului disponibil la dealerii Ford participanți în campanie.