Ford Kuga prin Programul Rabla dezvoltat de Ford

ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL

 

OFERTĂ PRIN PROGRAMUL RABLA DEZVOLTAT DE FORD***

Ford KUGA ST-Line High 2.0l Diesel 180 CP cu tracțiune integrala si cutie Powershift.

E practic, dar rafinat. Puternic și cu un design modern. Inteligent și cât se poate de impunător. Ce-ți poți dori mai mult de la un SUV?

Ford Kuga ST Line High cu avantaj client de pana la 8.600 € TVA inclus** prin Programul Rabla dezvoltat de Ford. Mai mult, oferta include următoarele tehnologii:

  • Sistem de monitorizare a unghiului mort
  • Sistem de asistenta a menținerii benzii de rulare
  • Pilot automat adaptiv, Sistem de prevenire a coliziunii (Active City Stop)
  • Parbriz încălzit

*** Programul Rabla dezvoltat de Ford este un program distinct și nu contravine dispozițiilor Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2017-2019 dezvoltat de Autoritatea Fondului pentru Mediu și alte instituții relevante din România.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Ford Calea Turzii  nr.152, tel. 0264.438.267

Showroom Ford Store Str. Clujului 15, Sannicoara,  tel. 0264.438.123

 

 

 Termeni și condiții aplicabile promoției:

**Campania este adresata persoanelor fizice si juridice. Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creează obligații contractuale. Campania prezinta un discount recomandat al prețului de lista (discount = “Avantaj client” si  conține TVA, curs exemplificativ 4,75 RON/EUR; prețul final achiziție variază in funcție de cursul de schimb contractat). Important: Avantaj Client este o valoare rezultata dupa aplicarea cumulativa a suportului Ford si a suportului recomandat oferit de distribuitor.

Valori emisii si consum in sistemul Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated) conform legislației europene in vigoare: 6,4 l /100 km, nivelul de emisii CO2 (g/km): 165. 

Detalii pe www.rarom.ro si in reteaua Ford. Consultati www.ford.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.12.2019