Hyundai KONA – oferta prin Programul Hyundai & Programul Remat

 

Un aspect progresist.

Kona a devenit un simbol in segmentul din care face parte. Actualizarile de design adauga noului model un aer rafinat, contemporan.

 

Indrazneste sa fii diferit.

Noul Kona dispune de dimensiuni generoase, dar si de o silueta cu linii ascutite care confera modelului un aspect mai elegant. Partea frontala se remarca prin alura sportiva, care este amplificata de designul remarcabil al bandourilor.

 

 

Tehnologie de iluminare.

Luminile de zi (DRL) cu LED adauga un aer high-tech.

 

 

 

Personalitate puternica.

Caracterul impunator este reliefat de bara frontala redesenata.

 

 

 

Jante din aliaj.

Clientii au posibilitatea de a opta intre jantele de 16 inchi preluate de la predecesor, dar si de cele de 17 inchi si de 18 inchi, care au fost actualizate.

 

 

 

 

Aspect rafinat.

Designul actualizat al partii din spate este evidentiat de grafica orizontala a stopurilor, dar si de bara spate.

 

 

 

 

Caracter dinamic.

Aspectul distinctiv al modelului Kona este subliniat de bara din spate.

 

 

 

Tehnologie si conectivitate.

Noul Kona este echipat cu sisteme actualizate de tehnologie si de conectivitate.

 

 

 

 

Instrumentar de bord.

Pentru un plus de eleganta, instrumentarul de bord a fost integrat intr-un ecran de 10,25 inchi.

 

 

 

Display central.

Display-ul central, cu ecran de 8 inchi, este compatibil cu Android Auto si Apple Car Play.

 

 

Design sportiv.

Kona va fi disponibil, in premiera, in versiunea N Line, care pune accent pe placerea de a conduce si pe impactul emotional asupra conducatorului auto. In comparatie cu versiunea standard, aspectul dinamic al modelului este amplificat de bara frontala, care se conecteaza armonios cu pasajele rotilor disponibile in culoarea caroseriei.

 
 

 

KONA N Line.

Elementele decorative, prezente pe prizele de aer laterale, contribuie la imbunatatirea performantelor aerodinamice. Kona N Line beneficiaza de praguri si bandouri laterale in culoarea caroseriei, dar si de jante de 18 inchi cu design dedicat.

 
 

 

 

Habitaclu sportiv.

Interiorul este disponibil cu un pachet dedicat echiparii N Line – accente de culoare rosie, pedale cu insertii metalice, schimbator de viteze si scaune personalizate cu logo-ul „N”.

 

 

Sisteme actualizate de tehnologie si de conectivitate.

Kona dispune de tehnologii avansate pentru un stil de viata activ: de la sisteme de propulsie cu optiuni hybrid la functii de conectivitate si caracteristici de confort care permit utilizarea intuitiva.

 
 
 

 

Hyundai SmartSense.

Pachetul Hyundai SmartSense integreaza cele mai recente tehnologii pentru siguranta. Smart Cruise Control (SCC) a fost actualizat pentru a include functia Stop and Go, iar sistemul de avertizare la deplasarea autovehiculului din fata (LDVA) este disponibil in premiera pentru modelul Kona.

 
 
 

 

Tehnologii avansate.

Kona ofera o gama diversificata de servicii de conectivitate pentru autovehicul.

 

Functionalitate.

O serie de noi caracteristici sunt disponibile pentru o calatorie mai confortabila. Atat conducatorul auto, cat si pasagerul din dreapta pot ajusta inaltimea scaunelor, pentru o pozitie optima in timpul deplasarii. In plus, pasagerii din spate beneficiaza de scaune incalzite si de conectivitate USB.

 

 

Tu detii controlul.

In premiera, Hyundai Kona este disponibil cu tehnologia mild hybrid de 48 V. Pentru eficienta consumului, versiunea T-GDi de 1,0 litri si 120 CP poate fi echipata optional cu sistemul mild hybrid, cuplat la o transmisie manuala inteligenta (iMT) cu sase trepte.

 

 

 

Sistemul mild hybrid 48 V.

Propulsorul mild hybrid de 48 V contribuie la reducerea emisiilor. Bateria de 48 V se reincarca automat in timpul deplasarii, datorita sistemului de franare regenerativa.

 

 

Transmisie manuala inteligenta (iMT).

iMT decupleaza motorul de la transmisie dupa ce conducatorul auto elibereaza pedala de acceleratie si permite autovehiculului sa ruleze liber, pentru eficienta consumului.

 

 

5 ani garantie fara limita de kilometri.

Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite.

 

PRETURI

 

Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2020* Pret Program Remat 2020**
1.0 l, T-GDi, 120 CP, 2 WD, Comfort Comfort 19.885 € 16.910 € 15.411 € 14.031 €
1.0 l, T-GDi, 120 CP, 2 WD, Highway Highway 21.551 € 18.576 € 17.077 € 15.697 €
1.0 l, T-GDi, 120 CP, 7 DCT, 2 WD, Highway Highway cu 7 DCT 22.979 € 20.004 € 18.505 € 17.125 €
1.0 l, T-GDi, 120 CP, 2 WD, M-Hybrid 48V, Highway N Line Highway N Line M-Hybrid 24.526 € 21.551 € 20.052 € 18.142 €


Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Auto Romania SRL isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.
*Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, in luna noiembrie 2020. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai Auto Romania, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
**Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, valabila pana la 30 noiembrie 2020, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Auto Romania, calculata in euro si a contravalorii primei de casare de 6.500 RON, disponibila in PSIPAN, derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu, respectiv a unui ecobonus de 2.500 RON, pentru autovehiculele hybrid. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Contacteaza-ne:

Showroom Hyundai, str.Clujului nr.15 - Sannicoara

tel: 0264 526 612