Jaguar E-Pace la un pret special!

 
 

 

OFERTE SPECIALE JAGUAR E-PACE

Începând cu 32.780 euro + TVA.
Livrare imediată din stoc.

 

 

CONECTAT, MODERN ȘI PRACTIC

Primul SUV compact de la Jaguar este o combinație unică între eleganță, agilitate și sportivitate.
Am conceput E-PACE ca un Jaguar pentru persoanele active care au nevoie de spațiu și de spirit practic, dar fără a face compromisuri în privința performanței. Proporțiile, poziția și liniile sale exprimă acest lucru, în timp ce interiorul oferă luxul și sportivitatea specifice Jaguar.
Descoperă modelele E-PACE începând de la 32.780 euro + TVA, cu echipare de top și tehnologii de ultimă generație, care te țin în permanentă conectat la stilul tău de viață.

Livrare imediată, în limita stocului disponibil.

 
 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Jaguar, Strada Clujului, nr. 15, Sânnicoara, jud. Cluj
Tel: 0741.333.227
jaguar@inter-auto.ro

 

Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.