Jaguar F-PACE, Avantaj client 10.000 Euro, TVA inclus

Jaguar F‑PACE este un SUV performant, care îmbină plăcerea de a conduce și eficiența. Avansat tehnologic în toate privințele, modelul F‑PACE promite o călătorie sigură și incitantă. Poate parcurge orice traseu și poate face față cerințelor zilnice. F‑PACE este un Jaguar pentru dumneavoastră și pentru familie.

CARACTERISTICI SPORTIVE

Modelul F‑PACE este un SUV performant, cu aptitudini sportive. De la profilul capotei motorului la aripile evazate din spate, aspectul sau puternic îi permite să fie ușor de remarcat în peisajul automobilistic actual. Iar acum puteți beneficia de un model F‑PACE regândit de SVO. Elementele aerodinamice atent studiate ale modelului F‑PACE SVR, cum ar fi bara față nouă și prizele de aer mai mari ale capotei motor, sunt un indiciu privind puterea enormă a acestui model.

 

TEHNOLOGIE ȘI FUNCȚIONALITATE

Jaguar F-PACE îți oferă o combinație unică de funcționalitate, eficiență impresionantă și stil sportiv remarcabil.

F-PACE îți pune la dispoziție tehnologii de ultimă generație, cum ar fi afișajul pe parbriz și cheia inteligentă tip brățară, disponibile opțional, precum și sisteme avansate de asistență la condus, pentru ca fiecare călătorie să fie mai relaxantă și mai ușoară.

PUTERE ȘI EFICIENȚĂ

Gama de motoare, care echipează modelele Jaguar F-PACE, se remarcă prin performanțe excelente, rafinament și eficiență.

Cu tehnologii avansate și construcție integrală din aluminiu, motoarele Ingenium se caracterizează prin consum de combustibil și emisii de CO2 extrem de reduse, oferind în același timp putere, un cuplu impresionant și un raspuns prompt.

 
Descoperă modelele F-PACE Solicită oferta acum și beneficiezi de un avantaj client de 10.000 euro TVA inclus.

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Jaguar, Strada Clujului, nr. 15, Sânnicoara, jud. Cluj
Tel: 0741.333.227
jaguar@inter-auto.ro