Land Rover Discovery - Avantaj client 12.500 euro, TVA inclus

DISCOVERY
Cel mai versatil SUV Land Rover de până acum!

DESIGN EXTERIOR

Noul Discovery este perfect proporționat, cu un aspect puternic și atletic.

DESIGN INTERIOR

Designul îndrăzneț și suprafețele îngrijite sunt completate de atenția acordată detaliilor, care pun în valoare materialele premium.

LAND ROVER DISCOVERY

AVANTAJ CLIENT - 12.500 EUR (TVA INCLUS)

CELE MAI BUNE CAPACITĂȚI LA ACEASTĂ CLASĂ

Noul Discovery se simte bine atât în oraș, cât și în teren accidentat. Masa maximă remorcabilă atinge un nou nivel, de maxim 3.500 kg, iar gama de funcții disponibile asigură o tractare sigură și fără efort. În plus, geometria optimizată și tehnologiile specifice Land Rover asigură capacități excelente în teren accidentat. Sistemul nostru TERRAIN RESPONSE 2, disponibil opțional, monitorizează condițiile de deplasare și selectează automat modurile de condus, pentru a oferi cea mai potrivită configurație a șasiului și a motorului.

DESIGN VERSATIL

Versatilitatea habitaclului este evidențiată de varianta cu 7 locuri ușor de configurat, disponibilă optional, care utilizează inteligent spațiul și oferă un confort total.

7 LOCURI

258 LITRI

Indiferent de planuri și în funcție de numărul de locuri ales, habitaclul generos al noului Discovery poate fi configurat pentru a corespunde oricăror exigențe - cu un volum mai mare de 2000 de litri în spatele primului rând de scaune, 926 de litri în spatele rândului doi de scaune și rabatare independentă pentru ambele rânduri.

Rabatarea inteligentă a scaunelor permite configurarea rândurilor 2 și 3 de scaune de la butoanele din portbagaj, de pe ecranul tactil principal sau chiar și de la distanță, cu ajutorul unui smartphone.

 

ACCES INTELIGENT

Activity Key, disponibilă opțional, vă permite să trăiți viața din plin, cu mai multă ușurință.

Pentru un plus de comoditate, brățara este robustă și complet impermeabilă, permițându-vă să participați la diferite activități - de la navigație la sărituri cu parașuta - fără să trebuiască să aveți la dumneavoastră cheia.

 
TEHNOLOGIE INGENIOASĂ

Au fost incorporate cele mai noi tehnologii și sisteme multimedia, pentru a asigura cel mai înalt nivel de performanță, conectivitate și informare. Puteți alege dintr-o multitudine de echipamente, de la gama de sisteme audio Meridian™, la inovații precum InControl Touch Pro și sistemele ingenioase de asistență la condus, parcare și tractare. Are un design simplu și contemporan, cu funcții TV și audio, inclusiv conectivitate prin intermediul porturilor USB, cu rol de spațiu suplimentar de stocare pentru filme și muzică și de prize pentru încărcare pentru mai multe dispozitive.

 

 

PERFORMANȚĂ | MOTOARE

Noul Discovery dispune de o gamă impresionantă de motoare diesel și pe benzină. Fiecare dintre acestea oferă performanțe excelente, rafinament și eficiență. O gamă care include cea mai nouă generație a motorului turbodiesel foarte eficient, de 3,0 litri, motoarele diesel Ingenium și motorul V6 pe benzină, supraalimentat, de 340 CP, cel mai puternic propulsor din gamă.

DISCLAIMER:

 

Consum mixt l/100km (echivalent WLTP) 8,3-9,3 /100 km
pentru motorizarea Diesel, 2.0l, AWD, 240CP, 5 locuri.
Emisii mixte CO2 (echivalent WLTP) 217-245 g/km.
Mașinile din imagini sunt cu titlu de prezentare.

CONTACTEAZĂ-NE:

 

Showroom Land Rover, Strada Clujului, nr. 15, Sânnicoara, jud. Cluj
Tel: 0741.333.227
landrover@inter-auto.ro