NOUL FORD KUGA PLUG-IN HYBRID

 

NOUL FORD KUGA 

Design de exceptie, eficienta remarcabila, mai mult decat capabil.

Disponibil cu cea mai recenta tehnologie electrica Plug-in Hybrid de la Ford pentru a va oferi o experienta silentioasa si sofisticata a condusului unui SUV…cu o serie de tehnologii inteligente de asistenta si caracteristici perfecte pentru un stil de viata activ.

 

Tot ce este mai bun din ambele lumi

Indiferent de destinatie, noul Kuga Plug-in Hybrid utilizeaza doua surse de alimentare, pentru ca tu sa ajungi la destinatie cu cel mai mic consum de combustibil. Motorul electric avansat iti permite sa ai deplasari mai scurte, cu emisii zero si poate fi incarcat in orice loc in care ai acces la o sursa de alimentare. Pentru deplasarile mai lungi, motorul pe benzina, iti garanteaza ca poti merge cat de mult doresti si ajuta la reincarcarea bateriei in timpul functionarii. Acest Plug-in Hybrid nu e o optiune de compromis, e tot ce este mai bun in ambele lumi.

 

Usureaza deplasarea in conditii de trafic intens. 

Tempomatul adaptiv inteligent mentine deplasarea la viteza aleasa. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza un vehicul in fata, te va incetini vehiculul pentru a mentine distanta de siguranta. Apoi, odata ce drumul din fata devine liber, sistemul va reaccelera automat pana la viteza aleasa. Iar impreuna cu Sistemul de Asistenta pentru Mentinerea Benzii, care ajuta la prevenirea depasirii neintentionate a liniilor de demarcatie, iti vor transforma calatoriile lungi in unele chiar si mai placute.

 

Acceseaza o lume a conectivitatii

Noul Kuga este acum disponibil cu un modem integrat FordPass Connect ****, care iti ofera o intreaga gama de functii noi, pentru ca deplasarile tale sa treaca la un nivel superior de calitate. Beneficiezi de Wi-Fi ***** de pana la 4G, pentru maximum zece dispozitive, trimiti destinatii catre sistemul de navigare al masinii direct de pe telefonul tau si obtii in timp real actualizari privind traficul 1, pe toata durata deplasarii. Functiile avansate de control de la distanta iti permit sa controlezi si monitorizezi noul Kuga de oriunde te-ai afla; foloseste-ti telefonul pentru a-ti localiza vehiculul, pentru a-i bloca sau debloca usile si chiar pentru a-i porni motorul de la distanta ca sa iti incalzeasca masina in zilele friguroase.

 

Un sistem care protejeaza pietonii

Asistenta la pre-coliziune, cu functia de detectare a pietonilor, utilizeaza o tehnologie cu camera pentru a scana drumul din fata. In cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul te va avertiza. Daca nu reactionezi la timp, sistemul poate aplica in mod automat forta totala de franare pentru a reduce gravitatea unei coliziuni frontale, sau a o evita.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Ford Calea Turzii  nr.152, tel. 0264.438.267

Showroom Ford Store Str. Clujului 15, Sannicoara,  tel. 0264.438.123

 

Termeni si conditii

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost. Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor. Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.
Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

  • [*]Preț de vânzare cu amănuntul recomandat și neobligatoriu; prețul include taxa pe valoarea adăugată (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.
  • [ **]Preț de vânzare recomandat și neobligatoriu; prețul nu include TVA sau taxe/accize guvernamentale sau costul plăcuțelor de înscriere în circulație provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.
  • [ ***]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.
  • [ ****]Modemul integrat va fi conectat la momentul livrarii vehiculului.  Poti alege sau nu anumite partajari de date. Tehnologia va fi disponibila pe anumite piete in 2019, iar pe celelalte piete, in 2020.
  • [ *****]Hotspot-ul Wi-Fi (pana la 4G LTE) include trafic wireless de date, gratuit, de incercare, care incepe la data activarii si expira la sfarsitul celor 3 luni sau atunci cand au fost epuizati 3 GB de date, oricare dintre acestea survine prima. Ulterior, este necesara achizitionarea unui pachet de date de la Vodafone.Te rugam sa consultati site-ul web pentru detalii privind abonamentele lor de date. Pentru a profita de functia hotspot Wi-Fi integrata, un vehicul Ford din 2019 trebuie sa aiba hardware-ul corespunzator si este, de asemenea, necesar un abonament de date. Acoperirea si serviciul de date nu sunt disponibile peste tot si este posibil sa se aplice termenii abonamentului tau., inclusiv tarife pentru mesagerie si traficul de date. [Activarea Wi-Fi este separata de activarea modemului integrat. Perioada gratuita, de incercare, a Wi-Fi-ului incepe la momentul activarii Wi-Fi-ului, care poate avea loc in acelasi timp cu sau dupa activarea modemului integrat.]
  • [ 1]Accesul la functia Live Traffic este gratuit in primii 2 ani dupa cumpararea unui Ford nou, care are integrat SYNC 3 cu navigatie; dupa acest termen, este necesara cumpararea unei licente.