NOUL FORD PUMA - Dinamic și inteligent din orice unghi

 

NOUL FORD PUMA

 

Disponibil in showroom-uri incepand cu Ianuarie 2020

Conceput pentru a te ajuta sa profiti la maximum de viata moderna de astazi. 

Cu un design inovator „centrat pe om”, un design exterior indraznet, de SUV, si un motor hibrid sofisticat:

Noul Ford Puma nu incearca sa iti atraga atentia – o face pur si simplu.

Tehnologii pentru a face condusul o plăcere

Ford Puma dispune de o serie de funcții inovatoare, concepute să îți îmbunătățească plăcerea de a conduce. Cum ar fi Moduri de Condus  Selectabile și Ford Co-Pilot 360, un set impresionant de tehnologii concepute pentru asistență, și care ajută la gestionarea accelerării, frânării și chiar a direcției. Acestea includ Tempomatul adaptiv, Sistemul de asistență pre-coliziune și Sistemul de asistență pentru manevre de evitare, toate acestea supraveghează vigilent drumul din față și te avertizează cu privire la potențiale pericole.

Un pas înainte

O nouă eră a vehiculelor electrice hibride este aici, iar Ford Puma întruchipează această nouă direcție. Motoarele hibride EcoBoost  disponibile pentru modelul  Puma oferă performanțe remarcabile, împreună cu o economie impresionantă de combustibil și valori vizibil mai mici ale emisiilor de CO2 față de motoarele convenționale pe benzină.

Echilibrul perfect 

Nu este doar încântător pentru ochi, ci și inteligent. Habitaclul Ford Puma te învăluie printr-un design elegant și rafinat, cu tapițerie din piele. Scaunele din față includ suport lombar și funcție de masaj, pentru un nivel suplimentar de confort, iar  finisajul  detaliilor  amplifică senzația de stil sofisticat. O serie de caracteristici inteligente și tehnologii inovatoare îți oferă control complet:  de la consola de bord 12.3" cu instrumente digitale și ecran tactil  8", la  modemul încorporat FordPass Connect  și o serie de servicii  disponibile prin sistemul  SYNC 3. Fiecare element a fost conceput pentru a îți face deplasarea cât mai plăcută.

Prezent pentru a te proteja

Începând prin alertarea privind potențiale pericole de coliziune, la sisteme inteligente care te ajută să menții tracțiunea și stabilitatea: siguranța ta este preocuparea noastră. Acesta este motivul pentru care Ford Puma este dotat cu tehnologii inteligente de asistență, toate concepute pentru a te ajuta și a te proteja pe tine, familia ta și ceilalți participanți la trafic.

Utilizare inteligentă a spațiului

Viața modernă necesită adesea o abordare inventivă a modului în care ocupi spațiul. Cu cea mai bună capacitate de încărcare în spate dar fără compromiterea clasei, Ford Puma adoptă acest mod de gândire. 

Pe lângă prezența impunătoare și exteriorul frumos sculptat, Noul Ford Puma este echilibrat prin funcționalitate atent gândită. Oferă versatilitate reală prin  detalii designului său.

 

NOUL PUMA - Toate versiunile

 

Titanium  - 20.250 euro*

Titanium X - 22.250 euro*

ST-line X - 23.500 euro*

 

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Ford Calea Turzii  nr.152, tel. 0264.438.267

Showroom Ford Store Str. Clujului 15, Sannicoara,  tel. 0264.438.123

 

Termeni si conditii

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.  Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.
Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

  • [*]Preț de vânzare cu amănuntul recomandat și neobligatoriu; prețul include taxa pe valoarea adăugată (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.
  • [ **]Preț de vânzare recomandat și neobligatoriu; prețul nu include TVA sau taxe/accize guvernamentale sau costul plăcuțelor de înscriere în circulație provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.
  • [ ***]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.
  • [ ****]Disponibil doar la modelele Titanium.