Noul Hyundai KONA Electric

 

 

Il conduci. Il activezi.

KONA Electric imbina designul expresiv si caracterul multifunctional al SUV-urilor Hyundai cu tehnologia intuitiva si cu un sistem flexibil de incarcare.

 

Puternic si expresiv

KONA Electric adopta acelasi aspect expresiv si puternic, asemenea modelului KONA - motor cu ardere. Grila inchisa, elementul de design diferentiator, confera un aspect remarcabil, fiind incadrata de blocurile optice duble si luminile de zi cu LED pozitionate deasupra farurilor cu LED. Designul frontal este completat de bara de protectie. Admisiile de aer din bara de protectie frontala optimizeaza fluxul de aer in zona rotilor.

 

Eleganta si sportivitate

Tema designului frontal este reluata in partea din spate, prin bara de protectie, care integreaza stopul cu LED, rama blocului optic si farurile cu LED. Pentru a sublinia rafinamentul, KONA Electric beneficiaza de praguri laterale argintii, care adauga eleganta sportivitatii modelului.

 

 

Mobilitate si flexibilitate.

KONA Electric imbina designul expresiv si caracterul multifunctional al SUV-urilor Hyundai, fiind disponibil cu doua motorizari, care ofera mobilitate, flexibilitate si o autonomie de pana la 449 de kilometri (conform testelor WLTP).

 

Sistem flexibil de incarcare

KONA Electric dispune de un sistem flexibil de incarcare. Indiferent ca va aflati acasa sau intr-o calatorie, bateria poate fi incarcata in orice moment, la o statie de realimentare sau la o priza domestica. Hyundai a optat pentru utilizarea unei baterii litiu-ion polimer, in locul celor conventionale hibride nichel-metal. Aceasta ofera o incarcare si descarcare eficiente, precum si un randament exceptional.

 
 

Head-Up Display (HUD)

HUD proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto, pentru procesarea rapida a informatiilor, fara a distrage atentia de la condus.

highlight_grid_2

highlight_grid_2

Instrumentar de bord 7"

Noul ecran de 7" al bordului afiseaza informatii despre nivelul de incarcare a bateriei, fluxul de energie sau modul de condus. In functie de modul selectat, culoarea fundalului si detaliile afisate in cadrane se modifica, pentru a fi cat mai utile.

 

 

 

Eleganta si confort

Intr-un mix de design si functionalitate, in habitaclu
descoperim materiale de calitate.

 

 

Dimensiuni generoase

KONA Electric se remarca prin dimensiuni generoase atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje. Capacitatea totala de depozitare este de 332 litri (cablul de incarcare inclus) si 373 litri fara. Spatiul alocat bagajelor poate fi extins pana la 1.114 litri, prin rabatarea completa a banchetei din spate.

 

Consola centrala

Pe consola centrala se regasesc toate comenzile care faciliteaza utilizarea modulului shift-by-wire, iar in partea de jos, un spatiu de depozitare pentru obiecte personale.

 

Plafon panoramic

Senzatia de confort si spatialitate, atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasageri, este completata de plafonul panoramic (optional).Disponibil pentru plafonul intr-o singura culoare.

 

 

Placerea de a conduce

KONA Electric beneficiaza de doua variante de propulsoare, oferind clientilor unul dintre cele mai puternice motoare electrice. Bateria de 64 kWh ofera o autonomie extinsa de 449 de kilometri (conform testelor WTLP)/ 546 de kilometri (conform testelor NEDC), dezvoltand o putere de 204 CP/150 kW. Cu un cuplu de 395 Nm disponibil instantaneu, noul KONA ofera o experienta la volan exceptionala, accelerand de la 0 la 100 km/ h in doar 7,6 secunde. Cu o capacitate a bateriei de 39,2 kWh, versiunea de baza are o autonomie de 289 de kilometri (conform testelor WLTP)/ 345 de kilometri (conform testelor NEDC), motorul livrand 136 CP/ 100 kW.

Mai multa siguranta

Autovehiculele electrice ofera o accelerare rapida si o operare silentioasa, insa pentru siguranta
pietonilor, biciclistilor etc., care sunt obisnuiti cu sunetul motoarelor cu ardere,
KONA Electric genereaza un semnal sonor care indica functionarea propulsorului.

 

 

Sistem flexibil de incarcare

KONA Electric dispune de un sistem flexibil de incarcare. Indiferent ca va aflati acasa sau intr-o calatorie,
bateria poate fi incarcata in orice moment, la o statie de realimentare sau la o priza domestica.
Hyundai a optat pentru utilizarea unei baterii litiu-ion polimer, in locul celor conventionale hibride
nichel-metal. Aceasta ofera o incarcare si descarcare eficiente, precum si un randament exceptional.

 

 

 

PRETURI

 

Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2020* Pret Program Remat 2020**
136 CP, Highway Highway 40.163 € 35.272 € 33.772 € 22.922 €
204 CP, Highway Highway 44.566 € 39.675 € 38.175 € 27.325 €
204 CP, Luxury+ Luxury+ 49.326 € 44.435 € 42.935 € 32.025 €


Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Auto Romania SRL isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

*Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, in luna martie 2020. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai Auto Romania, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

**Oferta supusa unor termene si conditii, adresata persoanelor fizice, valabila pana la 29 martie 2020, in limita stocului disponibil, aplicabila din momentul in care inscrierile pentru persoanele fizice vor fi disponibile prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu, sub rezerva acceptarii Hyundai Auto Romania ca producator validat. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Auto Romania, calculata in euro si a contravalorii exemplificative a primei de casare (6.500 RON, estimata conform Program Rabla, respectiv a unui ecobonus de 45.000 RON, estimat pentru autovehiculele cu emisii CO2 sub 105 g/ km), valoare financiara valabila in cazul initierii, in prima jumatate a anului 2020, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a PSIPAN. Valoarea finala de achizitie poate varia in functie de valoarea primei de casare prevazuta de Programul Rabla, dar si de cursul de schimb RON/ euro la data tranzactiei si/ sau la data emiterii documentatiei de finantare/ achizitie. In masura in care, din diverse motive, Programul Rabla nu va contine beneficiile financiare mentionate, Hyundai Auto Romania nu va fi raspunzator pentru nesustinerea in continuare a valorilor de mai sus. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

 

SPECIFICATII

 

Dotari exterioare

Dotare Highway Luxury+
  KONA electric 136 CP HIGHWAY KONA electric 204 CP LUXURY+
  KONA electric 204 CP HIGHWAY  

 

 

Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare. Informatiile si imaginile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii, pot diferi de la regiune la regiune si pot fi modificate fara un anunt prealabil. Este posibil ca unele echipamente sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de catre producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara. Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Auto Romania isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.

 

 

Contacteaza-ne:

Showroom Hyundai, str.Clujului nr.15 - Sannicoara