Noul Jaguar F-Pace

NOUL JAGUAR F-PACE

SUV-ul performant de lux Jaguar se remarca prin design prestigios, performante sportive si tehnologii intuitive, pentru ca fiecare calatorie sa devina una extraordinara. Disponibil acum si in varianta hibrid cu conectare la priza.

 

De la 46.000 EURO plus TVA

 

 

INTERIORUL

 

 

Am acordat o atentie speciala fiecarui detaliu al interiorului, pentru a crea o oaza de liniste pentru sofer si pasageri. Interiorul complet nou al modelelor Jaguar F‑PACE si Jaguar F‑PACE R‑Dynamic se remarca prin materialele premium, schemele de culori noi si confortul imbunatatit al scaunelor.

 

                                     PERFORMANTE DINAMICE

 
 
 
HIBRID, BENZINA SAU DIESEL

 

 

Modelul F-PACE este propulsat de gama de motorizari hibride, diesel si pe benzina, cu asistenta medie. Clientii care doresc reducerea si mai drastica a consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot opta pentru noul grup motopropulsor hibrid Jaguar, cu conectare la priza. Toate transmisiile sunt automate, cu 8 trepte.

 
 
 
SPECIFIC JAGUAR

 

Alegeti intre performantele sportive si minimizarea consumului de combustibil. JaguarDrive Control se remarca prin schimbari mai rapide ale treptelor de viteza, in modul dinamic, si schimbari la turatii mai mici intr-o treapta superioara, in modul eco. Modurile ploaie, gheata si zapada permit o deplasare mai lina in conditii de aderenta redusa.

 

 
 
 
ADERENTA SPORITA

 

Sistemul de tractiune integrala Jaguar cu Intelligent Driveline Dynamics este un sistem anticipativ. In timp ce alte sisteme se activeaza numai dupa ce vehiculul pierde aderenta, sistemul Jaguar transfera cuplul catre rotile din fata inainte de pierderea aderentei, pentru a mentine controlul si tinuta de drum.

 

                                     TEHNOLOGIE INCORPORATA

 
 
CONECTARE PERMANENTA

 

Pachetul Online8 ofera servicii conectate suplimentare, cu ajutorul unei cartele SIM incorporate, care asigura acces la:

• Redare media nelimitata
• Comanda vocala online
• Starea vremii
• Sincronizare online a calendarului

 
 
DIVERTISMENT PENTRU FIECARE

 

Optional, selectati conexiune prin Wi-Fi cu abonament de date9 si veti putea utiliza:

• Serviciile de redare media preferate
• Trafic de date pana la 20 GB lunar
• Conexiune imbunatatita, cu antena
• Mai multe dispozitive conectate

 
 
 
INCARCARE WIRELESS

 

Incarcarea wireless a dispozitivelor, cu amplificator de semnal pentru telefon, disponibila optional, va permite sa incarcati smartphone-urile compatibile, fara a apela la un cablu sau la un conector de incarcare. In timp ce va aflati la bord, telefonul va utiliza antena vehiculului, pentru a garanta un semnal si o claritate imbunatatite a apelurilor.

 
 
 
IONIZARE AER IN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5

 

 

Ionizarea NanoeTM, disponibila optional, imbunatateste confortul soferului si pasagerilor. Activati functia, iar filtrul special proiectat atrage si capteaza particulele fine si alergenii aflati in suspensie in aerul din exterior, precum PM2,5, praful si polenul.

 

                                     FUNCTIONALITATE SI SIGURANTA

 
SPATIU DE INCARCARE PRACTIC

Portbagajul modelului F‑PACE are un volum de pana la 778 litri1, 10, chiar si cand bancheta din spate este ocupata. Daca aveti nevoie de spatiu suplimentar, puteti rabata bancheta din spate, pentru a degaja un spatiu util de 1.82710 de litri. In timpul saptamanii sau in weekend, modelul F‑PACE raspunde tuturor cerintelor dvs.

CHEIE INTELIGENTA TIP BRATARA

Impermeabila si rezistenta la socuri, noua cheie inteligenta de tip bratara11, disponibila optional, va permite sa descuiati, sa incuiati si sa porniti vehiculul. Astfel, indiferent de activitatile in aer liber la care doriti sa participati impreuna cu prietenii, nu mai aveti nevoie de cheile conventionale ale vehiculului.

FARURI PIXEL CU LED SI LUMINI DE ZI SIGNATURE

Farurile Pixel cu LED, disponibile optional, includ semnalizatoare de directie animate. Faza lunga adaptiva imbunatateste vizibilitatea pe timp de noapte, prin impartirea automata a fasciculului, pentru a nu-i orbi pe soferii vehiculelor care vin din fata.

ASISTENTA SOFER

Jaguar F‑PACE a fost proiectat cu sisteme de asistenta pentru sofer care permit deplasarea in oras si parcarea mai usoare si un condus mai placut pe autostrada. Aceste tehnologii imbunatatesc experienta la volan, reducand stresul condusului.

 
 

 

 

ACCESORII JAGUAR

 

 

Creati un vehicul perfect potrivit stilului dvs. de viata, prin personalizarea modelului F-PACE cu o gama de optiuni functionale si accesorii Jaguar practice.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Jaguar, Strada Clujului, nr. 15, Sânnicoara, jud. Cluj
Tel: 0741.333.227
jaguar@inter-auto.ro

 

Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.