Noul Mercedes-Benz EQA

 

Noul model EQA.

This is for a new generation.

Model EQA 250: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 19,1 - 17,7; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.

 

Preț de pornire de la 41.319 euro fără TVA, 49.170 euro cu TVA

 

 
 

486

kilometri parcurși cu autonomie pur electrică (WLTP)

0

grame emisii CO2

30

minute timp de încărcare la stațiile de încărcare rapidă*

* Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80 % la utilizarea unei stații de încărcare rapidă, curent continuu cu tensiune de alimentare 400V, curent de minim 300A.

 

Design


Electrizant de la prima vedere.

Cu elemente noi și marcante de design, modelul EQA prezintă noul stil de viață al mobilității electrice.

- Modernitatea sportivă redefinită

- Îi lasă pe ceilalți în urmă cu designul părții din spate

- Fiecare colțișor electrizează în habitaclul modelului EQA

 

 

Echipări


Modelul dumneavoastră EQA. Individual, la fel ca dumneavoastră.

Alegeți dintre cele trei pachete diferite de dotări și personalizați-vă modelul EQA.

 

Pachete de dotări cu un efect impresionant.

De la Advanced până la Premium: pachetele de dotări se succed unele după altele și ridică modelul EQA la nivelul următor.

Echiparea standard extinsă oferă deja un confort sporit cu varianta Progressive, inclusiv volan din piele și scaune confort, cameră video pentru marșarier și hayon EASY-PACK.

Pachetul Advanced sporește valoarea habitaclului, printre altele, cu două display-uri strălucitoare de 10,25 inch sub forma unui Widescreen Cockpit. 

 

Cu pachetul Advanced Plus sistemul de sunet de înaltă calitate acompaniază călătoria cu o sonoritate desăvârșită, în timp ce smartphone-ul dumneavoastră se încarcă fără cablu.

 

Pachetul Premium oferă dotări de cel mai înalt nivel. Acesta conține elemente esențiale precum sistemul de sunet Surround Burmester® sau trapa culisantă panoramică. Astfel, nicio dorință nu rămâne neîndeplinită.

 

 

Confort și siguranță


Suveran. Sigur. Modelul EQA.

Echipările pentru confort și sistemele de siguranță din modelul EQA asigură o experiență de conducere extraordinară în regim electric.

 

MBUX este acronimul pentru Mercedes-Benz User Experience și înseamnă un singur lucru: modelul dumneavoastră EQA poate fi operat inteligent și intuitiv prin intermediul ecranelor mari, de înaltă rezoluție, ale căror conținuturi le alegeți chiar dumneavoastră. Operarea se realizează prin gesturi ale mâinii, atingere sau voce. Folosind cuvintele „Hey Mercedes“ activați sistemul MBUX și vă puteți exprima dorințele. Interfețele pentru smartphone și surse media digitale asigură, în plus, un sistem Infotainment unic.

Pentru moment, sistemul LINGUATRONIC este disponibil numai în limbile: Germană, Engleză, Spaniolă, Italiană, Franceză, Olandeză, Japoneză, Chineză simplificată, Portugheză, Suedeză, Poloneză, Cehă, Rusă, Turcă, Koreană, Chineză tradițională, Cantoneză tradițională, Cantoneză simplificată, Dialectul Sichuan, Arabă, Thailandeză, Norvegiană și Daneză.

 

Vă aduce în siguranță la destinație.

 

Sistemele inteligente de asistență la rulare din modelul EQA lucrează împreună cu dumneavoastră monitorizâmd situația din trafic și pot avertiza șoferul cu privire la pericole în anumite situații. Pasagerii și alți participanți în trafic sunt protejați eficient – de exemplu, prin funcția de avertizare la coborâre, atunci când ați ajuns la destinație.

 

 

Date tehnice


Tehnologie fascinantă pentru o experiență complet nouă la volan.

Cu motorul său electric performant și bateria litiu-ion de înaltă tensiune, modelul EQA asigură o experiență fascinantă și eficientă la volan.

 

 

 

140 kW putere nominală

 

375 Nm la cuplu motor nominal

 

100 kW putere de încărcare max. (c.c.)

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Mercedes-Benz, Calea Turzii, nr.172, Cluj-Napoca
Tel: 0264.438.121
sergiu.buiga@inter-auto.ro