OFERTĂ LIMITATĂ la autoturismele Mercedes-Benz!

ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL

Mercedes-Benz Clasa A

Preț listă: 40.180 euro cu TVA

Preț SPECIAL: 36.990 euro cu TVA

Putem vorbi despre noua Clasă A? Despre un mod cu totul nou de interacțiune cu automobilul, despre intuiție și arta de a învăța în fiecare zi. Toate astea până când noua Clasă A vă cunoaște aproape mai bine decât vă cunoașteți singur. Vorbește, gândește, înțelege și se comportă fermecător de uman. Noua interfață intuitivă Mercedes-Benz User Experience MBUX a fost creată special pentru o singură persoană din lume: dumneavoastră. Fiecare detaliu se poate adapta cu precizie dorințelor, nevoilor și stilului dumneavoastră de șofat.

 Trăiți acum bucuria la volanul Clasei A!

 
 

Mercedes-Benz Clasa C

Preț listă: 50.712 euro cu TVA

Preț SPECIAL: 44.500 euro cu TVA

Noua Clasă C, performanța nu cunoaște limite! Dinamica este o atitudine: a continua să demonstrezi, mereu și neobosit, forță de inovare. Siguranță exemplară și confort ce stimuleză performanța. La ore de vârf, în călătorii lungi pe timp de noapte sau pe rute necunoscute. Noul dumneavostră Mercedes-Benz Clasa C Limuzină vă scutește simțitor tocmai în situațiile stresante. Acest lucru se datorează unui concept care transformă orice deplasare cu un Mercedes-Benz într-o călătorie sigură și inegalabilă: Mercedes-Benz Intelligent Drive. 

 

 

 

Mercedes-Benz GLC

Preț listă: 58.447 euro cu TVA

Preț SPECIAL: 51.990 euro cu TVA

Cu ajutorul pachetului tehnic offroad, GLC depășește fără dificultăți provocările din afara carosabilului. Tracțiunea de primă calitate 4MATIC este integrală și permanentă și vă duce la orice altitudine. Habitaclul GLC vă oferă multă libertate din toate punctele de vedere: un ambient generos în față, mult spațiu pentru pasagerii din spate și invitația permanentă de a vă depăși limitele. Pentru călătorii lungi, pentru mari aventuri sau pentru scurte excursii ocazionale!

 

 

Scimbă-ți mașina actuală cu una nouă!

Vino cu mașina ta la RMB Inter Auto, dealer Mercedes-Benz și pleci acasă cu una nouă. Prin sistemul buy-back / trade-in, mașina ta poate constitui avans pentru mașina nouă sau rulată. Oferim trade-in pentru orice model, marcă de autoturism!

Doriți să conduceți cel mai recent model Mercedes-Benz și să beneficiați de o finanțare transparentă, fără costuri ascunse? Mercedes-Benz Financial Services vă susține eficient în acest demers și veți obține flexibilitatea financiară de care aveți nevoie. Aveți libertatea de a alege, leasing, închiriere, credit și asigurări.

Meriți tot ceea ce îți dorești, mașina visurilor tale te așteptă în showroom-ul nostru!