Viitorul este aici. Cu o ofertă de nerefuzat pentru Mercedes-Benz EQC

Mercedes-Benz EQC

cu avantaj financiar 45.000 LEI
prin programul Rabla Plus și stație de încărcare Elvi EVBox Wi-Fi 22 kW cadou (montaj inclus), oferită prin ENGIE Romania.

 
 

Nu aștepta schimbarea, fii parte din ea. Profită de avantajul financiar și trăiește experiența de condus desăvârșită pe care ți-o oferă modelul EQC: interfața fascinantă, autonomia remarcabilă și propulsia 100% electrică.

 

                                                                                                          Oferta financiară

 

Tichet Rabla Plus

45.000 LEI

Asigurare CASCO 

Primele 18 luni

Gratuit

Avans

15%

Perioadă de finanţare

36/60

de luni

Comision lunar
administrare

0 €

Dobândă

3,9%

variabilă

 
 

Noul tău EQC vine cu stația de încărcare cadou. Atunci când achiziționezi un Mercedes-Benz EQC, ne dorim ca experiența ta să fie perfectă din toate punctele de vedere. De aceea, ți-am pregătit un cadou: stația de încărcare Elvi EVBox Wi-Fi 22 kW oferită prin ENGIE Romania, în valoare totală de 1.500 Euro (TVA și montaj incluse)*.

*Oferta nu este transmisibilă și este valabilă pentru o perioadă de 6 luni de la data livrării unui autoturism nou Mercedes-Benz EQC

 

Despre EQC

Un Mercedes-Benz între automobilele electrice. O experienţă care trebuie trăită pentru a fi cu adevărat apreciată. Viitorul, în cea mai frumoasă formă a sa.

Acesta este Mercedes-Benz EQC.

 

Performanţă

Două motoare electrice funcţionează în armonie pentru a genera 408 cai putere, transformând acest SUV într-un autoturism sport. Faţă de motoarele clasice, toată această putere este disponibilă instant la fiecare apăsare de pedală, propulsând autoturismul cu o dinamică nouă și fascinantă, care te va uimi de fiecare dată.

Autonomie

Ajungi unde îţi dorești și mai departe de atât datorită autonomiei remarcabile de până la 414 km. Mai mult, funcţiile inteligente de optimizare și economisire a energiei, precum programul de rulare MAX RANGE asigură maximizarea acestei autonomii atunci când ai nevoie.

Încărcare

Confortabil, de acasă, prin intermediul wallbox-ului; în timp ce ești la birou, la numărul tot mai mare de staţii publice sau chiar la o priză convenţională, încărcarea modelului EQC se potrivește natural stilului tău de viaţă. Ai libertatea de a-ți alege și de a configura unul dintre cele 3 programe diferite de încărcare și poți programa totul din aplicația Mercedes me. În plus, datorită funcţiei de încărcare rapidă, nu va trebui să aștepţi niciodată prea mult pentru a-ţi continua călătoria.

 

Design

Personalitate puternică și caracter unic. Asta transmite design-ul EQC, de la exteriorul cursiv și impunător, până la interiorul progresiv, fermecător prin subtilitatea sa. Iar graţie motorului electric, aproape complet silenţios, ai parte de liniștea necesară pentru a aprecia fiecare detaliu.

Siguranţă

Propulsia devine electrică. Siguranţa rămâne Mercedes-Benz. Datorită sistemelor de asistenţă de ultimă generaţie, precum asistenţa activă la frânare sau sistemul de avertizare vizual și acustic pentru participanţii la trafic aflaţi în punctul mort, autoturismul tău EQC se asigură că ești mereu în control și în siguranţă.

Confort

De la sistemul de sunet surround sound și iluminarea ambientală până la funcția de control a climatizării de la distanță, prin aplicația Mercedes me sau prin MBUX, în EQC confortul capătă noi valenţe, indiferent dacă ești pasager sau te afli la volanul său. În plus, pentru modelele electrice sistemul MBUX vine cu o gamă specială de comenzi vocale prin care controlezi gradul de încărcare și găsești cu ușurință cea mai apropiată stație de încărcare.

 

Întrebări frecvente

Ai întrebări despre autoturism sau oferta prezentată? Caută răspunsul aici sau contactează-ne!

 

În ce constă programul Rabla Plus?

Programul Rabla Plus constă în acordarea unor subvenții pentru achiziționarea unui autoturism pur electric sau plug-in hybrid. În cazul Mercedes-Benz EQC, această subvenție este de 45.000 LEI.

Cum pot beneficia de avantajul financiar oferit?

Completează formularul de mai sus si te vom contacta pentru a-ţi oferi toate detaliile despre ofertă și despre modul de înscriere în programul Rabla Plus.

Oferta este disponibilă și pentru persoanele juridice?

Da, iar pentru a afla mai multe informaţii despre beneficiile ofertei cât și despre cum poţi să beneficiezi de avantajul financiar, completează formularul din aceasta pagina si te vom contacta.

Unde poate fi încărcat autoturismul și cât durează?

La o stație de încărcare publică, la o priză convențională, sau la tine acasă cu stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW oferită cadou prin ENGIE Romania la achiziția unui autoturism nou Mercedes-Benz EQC. Timpii de încărcare diferă în funcție de capacitatea sursei. Ce e important de reținut este că, în medie, un șofer obișnuit conduce in jur de 45 km/zi, în timp ce autonomia ajunge până la 414 km.

Cum pot beneficia de stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW by Engie cadou?

Poți beneficia de stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW by Engie, în valoare totală de 1.500 Euro (TVA și montaj incluse) atunci când achiziționezi un autoturism nou Mercedes-Benz EQC. Oferta este valabilă pentru o perioadă de 6 luni de la data achiziției autoturismului și nu este transmisibilă.

Ce autonomie are autoturismul?

În condiţii de maximă eficiență, autoturismul EQC are o autonomie cuprinsă între 374 si 414 km. Autonomia electrică variază în schimb în funcţie de comportamentul individual de condus, de profilul traseului și de condiţiile de mediu. Puteţi parcurge o distanţă mai mare în regim electric, dacă conduceţi în mod predictiv, utilizând asistentul ECO și folosind funcţiile de recuperare, respectiv de rulare liberă. Consumatorii auxiliari, cum ar fi încălzirea scaunelor sau instalaţia de climatizare influenţează de asemenea autonomia.

Cum se calculează prețul final al autoturismului?

Valoarea ecotichetului Rabla Plus de 45.000 LEI se scade din prețul de listă în EURO (cu TVA inclus), calculat la cursul valutar din ziua semnării contractului.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Mercedes-Benz, Calea Turzii, nr.172, Cluj-Napoca
Tel: 0264.438.121
sergiu.buiga@inter-auto.ro 

EQC 400 4MATIC: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 22.4 - 25; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]
[1] Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului (EC) nr. 2017/1151. Consumul de curent și autonomia depind de configurația autovehiculului.
Autoturismul din imagine este cu titlu de prezentare.