Cariere

Cariere

Te vrem în echipa noastră

Dacă ești pasionat de domeniul auto, află mai multe despre posturile disponibile și trimite-ne CV-ul tău. Suntem încântați să ne cunoaștem!

Posturi disponibile

Consultant vânzări auto Hyundai

Responsabilități

Este permanent la dispozitia clientilor pe toata durata programului de lucru;

Identifica cat mai corect cu putinta necesitatile clientului, demonstrand interes in discutiile cu acesta si dovedindu-se bun ascultator si un sfatuitor de incredere;

Ofera informatii complete clientilor;

Ofera test drive clientilor care solicita, asigurindu-se ca testul se va desfasura in conditii de maxima siguranta;

Prospecteaza activ piata in vederea gasirii de noi clienti;

Creeaza un segment de piata si-l dezvolta;

Respecta cu strictete mentiunile si obligatiile din Procedura de Vanzare a RMB;

Furnizeaza la timp rapoartele de activitate solicitate;

Utilizeaza programele specifice inclusiv partea de programare si urmarire clienti la parametrii solicitati de conducerea societatii RMB Inter-Auto

 

Beneficii:

comisioane din vanzari; tichete de masa;

 

Cerințe

 

Candidatul ideal:

 • Studii superioare
 • Abilitati de vanzare (Identificarea potentialilor clienti, fidelizarea celor existenti si permanenta preocupare pentru dezvoltarea portofoliului de clienti si a cresterii cotei de piata, buna derulare a contractelor incheiate);
 • Abilitati foarte bune de comunicare, prezentare si negociere
 • Persoana dinamica, energica, ambitioasa, orientata spre performanta;
 • Rigurozitate in planificarea si atingerea obiectivelor;
 • Respectarea termenelor limita;
 • Spirit de echipa, flexibilitate;
 • Atitudine pozitiva si proactiva;
 • Cunostinte operare PC (Microsoft Office);
 • Minim 2 ani experienta in vanzare consultativa / servicii; experienta in industria auto reprezinta un avantaj;
 • Permis de conducere categoria B si disponibilitate de a desfasura cel putin 50% din activitate pe teren.

 

Profilul companiei

Înfiinţată în 1993, RMB Inter Auto este în prezent reprezentant zonal pentru şapte dintre cele mai importante mărci de pe piaţa auto: Mercedes-Benz, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Jaguar și Land Rover. Compania noastră este membră a grupului Ţiriac Auto, cea mai extinsă reţea de dealeri şi service auto la nivel naţional.

Principalele activităţi economice cuprind vânzarea de autoturisme şi autoutilitare noi, precum şi autovehicule rulate, facilităţi de recumpărare a maşinilor, servicii complete post-vânzare în cadrul atelierelor de mecanică, electrică şi tinichigerie - vopsitorie, iar prin intermediul partenerilor noştri identificăm cele mai avantajoase soluţii de finanţare şi asigurare, precum şi constatări daune auto.

Suntem preocupaţi în egală măsură de calitatea produselor şi a serviciilor de care clienţii noştri au nevoie, iar obiectivele noastre pe termen lung vizează asigurarea de soluţii integrate, personalizate pentru fiecare dintre aceştia.

 

Viziunea şi misiunea companiei

"Viziunea noastră constă în posibilitatea de a oferi servicii integrate, indiferent de clasa sau scopul funcţional al autovehiculului, ca dovadă a respectului nostru faţă de parteneri şi de nevoile lor, într-o lume extrem de dinamică" (Ioan Rus). Astfel, RMB Inter Auto îşi propune să devină lider al pieţei regionale în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite, deoarece misiunea noastră este aceea de a garanta satisfacţia clienţilor în domeniul mobilităţii, cu responsabilitate faţă de mediul înconjurător şi cu dedicare din partea echipei de profesionişti care susţine existenţa companiei noastre.