Explorați Jaguar TCS Racing

Cursele auto reimaginate

„Sezonul 9 este o nouă oportunitate – o mașină de curse nouă, o înfățișare nouă pentru echipa Jaguar TCS Racing și locații noi pentru Formula E. Campionatul Mondial ABB FIA Formula E va oferi, fără îndoială, momente incitante fanilor și provocări noi echipei.”

Talent, pasiune și spirit de echipă

Pilot: Mitch Evans

Mitch Evans și-a făcut debutul în Campionatul Mondial de Formulă E alături de Jaguar, în 2016. A început să concureze la vârstă de 6 ani și a câștigat Marele Premiu al Noii Zeelande la 16 ani, fiind cel mai tânăr pilot care a câștigat un Grand Prix internațional. Evans a obținut titlul la GP3 în 2012 și a terminat al treilea la GP2, în anul următor. În cel mai bun sezon al său de până acum, cu patru victorii și șapte clasări pe podium, Evans a dus o luptă acerbă și a terminat sezonul pe un loc al doilea foarte disputat.

Pilot: Sam Bird

Sam Bird s-a alăturat echipei Jaguar TCS Racing înaintea sezonului 7 al Campionatului Mondial de Formulă E și a câștigat o cursă în weekendul de debut. Bird s-a făcut remarcat după ce a ocupat locul al doilea în Campionatul GP2 din 2013 și apoi a câștigat Campionatul Mondial de Anduranță FIA din 2015, înainte de a ajunge pe locul al doilea în anul următor. Un veteran al Formulei E, Bird este singurul pilot care a câștigat cel puțin o cursă în primele șapte sezoane ale Campionatului, din 2014 până în 2021.

Director echipă: James Barclay

James a fost desemnat directorul echipei pentru programul Jaguar în Campionatului Mondial ABB FIA Formulă E în noiembrie 2015, iar din 2021 ocupă funcția de director general al Jaguar Land Rover Motorsport. În ultimele 6 sezoane James a coordonat evoluția echipei atât la curse, cât și în afară lor. Sub conducerea sa echipa a obținut dubla victorie istorică de la Roma, cu Mitch Evans terminând ultimul sezon pe locul al doilea.

Echilibrul perfect între putere și eficiență

Specificații: accelerație 0-100 km/h în aproximativ 2.2 secunde, cu 0,6 secunde mai rapid decat I-TYPE 5; putere 300kW +100 kW, comparativ cu I-TYPE 5; mod atac 350kW +115 kW, comparativ cu I-TYPE 5; masa 826kg -74 kg, comparativ cu I-TYPE 5.

Contactează-ne

Showroom Jaguar, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0741 333 227

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol