Explorați Jaguar TCS Racing

Cursele auto reimaginate

„Sezonul 9 este o nouă oportunitate – o mașină de curse nouă, o înfățișare nouă pentru echipa Jaguar TCS Racing și locații noi pentru Formula E. Campionatul Mondial ABB FIA Formula E va oferi, fără îndoială, momente incitante fanilor și provocări noi echipei.”

Talent, pasiune și spirit de echipă

Pilot: Mitch Evans

Mitch Evans și-a făcut debutul în Campionatul Mondial de Formulă E alături de Jaguar, în 2016. A început să concureze la vârstă de 6 ani și a câștigat Marele Premiu al Noii Zeelande la 16 ani, fiind cel mai tânăr pilot care a câștigat un Grand Prix internațional. Evans a obținut titlul la GP3 în 2012 și a terminat al treilea la GP2, în anul următor. În cel mai bun sezon al său de până acum, cu patru victorii și șapte clasări pe podium, Evans a dus o luptă acerbă și a terminat sezonul pe un loc al doilea foarte disputat.

Pilot: Sam Bird

Sam Bird s-a alăturat echipei Jaguar TCS Racing înaintea sezonului 7 al Campionatului Mondial de Formulă E și a câștigat o cursă în weekendul de debut. Bird s-a făcut remarcat după ce a ocupat locul al doilea în Campionatul GP2 din 2013 și apoi a câștigat Campionatul Mondial de Anduranță FIA din 2015, înainte de a ajunge pe locul al doilea în anul următor. Un veteran al Formulei E, Bird este singurul pilot care a câștigat cel puțin o cursă în primele șapte sezoane ale Campionatului, din 2014 până în 2021.

Director echipă: James Barclay

James a fost desemnat directorul echipei pentru programul Jaguar în Campionatului Mondial ABB FIA Formulă E în noiembrie 2015, iar din 2021 ocupă funcția de director general al Jaguar Land Rover Motorsport. În ultimele 6 sezoane James a coordonat evoluția echipei atât la curse, cât și în afară lor. Sub conducerea sa echipa a obținut dubla victorie istorică de la Roma, cu Mitch Evans terminând ultimul sezon pe locul al doilea.

Echilibrul perfect între putere și eficiență

Specificații: accelerație 0-100 km/h în aproximativ 2.2 secunde, cu 0,6 secunde mai rapid decat I-TYPE 5; putere 300kW +100 kW, comparativ cu I-TYPE 5; mod atac 350kW +115 kW, comparativ cu I-TYPE 5; masa 826kg -74 kg, comparativ cu I-TYPE 5.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Jaguar, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0741 333 227

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol