Ford Kuga Graphite

FORD KUGA | Profită de următoarea ta ieșire

Lasă orașul în urmă. Cu SUV Ford Kuga Plug-in Hybrid obții eficiență* prin performanța PHEV. Confort excepțional. Conectivitate de generație nouă. Disponibil și în varianta cu motorizare Full Hybrid cu auto-încarcare sau cu motor EcoBoost pe benzină sau EcoBlue pe motorină.

Comparativ cu alte motoare non-hibride pe benzină.

AUTONOMIA ELECTRICĂ

PÂNĂ LA 65 KM **

ÎNCĂRCARE COMPLETĂ

ÎN 3,5 ORE ***

Aplicația FordPass, compatibilă cu anumite platforme de telefoane inteligente, este disponibilă prin descărcare. Este posibil să se aplice costuri suplimentare pentru mesagerie și traficul de date.

Evadare pură

Explorează caracteristicile Ford Kuga

Interior

Linii fluide, scaune îmbrăcate în piele****, stil bine organizat: fiecare caracteristică din desginul modelului Kuga este concepută pentru a spori conforul.

Conectivitate

Ecran tactil sau comenzi vocale. Pentru muzică, telefon sau controlul navigației. SYNC 3 îți aduce lumea mai aproape.

Moduri de conducere

Control total, oriunde ai merge. Cinci moduri de conducere selectabile ajustează fin performanțele Kuga la condițiile de drum.

Co-pilot 360

De la străzi aglomerate la autostradă. O serie de caracteristici ale Ford Kuga te ajută să păstrezi controlul.

Versatilitate zilnică

Mai mult spațiu în portbagaj sau spațiu suplimentar pentru picioare? Scaunele flexibile din spate îți permit să adaptezi SUV-ul potrivit familiei tale la orice călătorie.

Disponibil numai pentru modelul Kuga Vignale

MODELE KUGA

KUGA TITANIUM
KUGA TITANIUM X
KUGA ST-LINE
KUGA ST-LINE X
KUGA VIGNALE
KUGA ST-LINE X GRAPHITE TECH EDITION
Tehnologie care îți aduce mai multă libertate

Tehnologie inteligentă, creată pentru condus. Tempomat adaptiv. Moduri de condus selectabile. Sistem audio B&O cu 10 difuzoare. Planificare avansată a traseelor cu Navigația Conectată, trafic în timp real și multe altele. Oprește-te, orice ai face, și hai să conducem.1

Încărcat și gata de drum

Kuga Phev este eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și poate parcurge până la 65 km**, utilizând exclusiv propulsia electrică. Poți să verifici nivelul bateriei, să găsești stații de încărcare și să gestionezi încărcarea, precum și alte funcții inteligente la care ai acces prin FordPass.2 Încărcare acasă, prin stația de încărcare Ford Wallbox sau la o stație publică de încărcare. Cu SUV-ul Kuga Plug-in Hybrid există o mulțime de opțiuni de încărcare.***

1 Funcțiile de asistență a șoferului sunt complementare și nu înlocuiesc atenția, discernământul și necesitatea ca șoferul să controleze vehiculul.

Aplicația FordPass, compatibilă cu anumite platforme de telefoane inteligente, este disponibilă prin descărcare. Este posibil să se aplice costuri suplimentare pentru mesagerie și traficul de date.

**Datele se bazează pe o încărcare completă a modelului Kuga PHEV ST-Line. Autonomia a fost estimată prin utilizarea procedurii armonizate la nivel mondial de testare a vehiculelor ușoare (WLTP). Cifrele prezentate sunt furnizate exclusiv în scopul comparabilității și trebuie comparate numai cu alte vehicule testate prin aceleași proceduri tehnice. Autonomia efectivă variază în funcție de mai multe condiții care includ factori externi precum temperatura, stilul de condus, profilul traseului, întreținerea vehiculului, vârsta și starea bateriei litiu-ion. Autonomia totală de 65 km reflectă un ciclu de conducere combinat, iar autonomia superioară de 45 km WLTP reflectă condusul pe autostradă – ambele teste sunt efectuate în condiții controlate, la o temperatură exterioară de 23 grade Celsius și fără climatizare sau alte sarcini electrice.

***Aplicația FordPass, compatibilă cu anumite platforme de telefoane inteligente, este disponibilă prin descărcare. Este posibil să se aplice costuri suplimentare pentru mesagerie și traficul de date.

Alege varianta de evadare

culori ford kuga

Modelul prezentat este Titanum.

Dorința de evadare

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Ford, Calea Turzii, nr. 152, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon: 0264 438 267 

Showroom Ford Store, Strada Clujului, nr. 15, Sânnicoară, Cluj

Telefon: 0264 438 123

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol