Jaguar | F-Pace – performanță, putere și sustenabilitate

Design exterior

Capota aerodinamică, grila pronunțată, farurile cu lamă dublă în formă de J și prizele de aer mai late sporesc dinamismul modelului Jaguar F-PACE.

 

Design interior

Fiecare detaliu al interiorului a fost atent proiectat și creează o oază de liniște pentru șofer și pasageri.

 

Scaune impresionante

Cusătură și perforarea în formă de romb este disponibilă opțional pentru tapițeria din piele Windsor a modelului F-PACE, iar scaunele Performance cu tapițerie din piele Windsor includ monograme perforate.

Puteți spori și mai mult confortul scaunelor, adăugând funcția de masaj.

Combinații de culori

Interiorul este abordat cu cel mai nobil spirit britanic și include tapițerie din piele în 2 nuanțe sau suprafețe îmbrăcate în piele de diferite culori, precum și o gama de finisaje atractive.

Detalii minimaliste

Luxul contemporan se regăsește și la nivelul comenzilor climatizarii, care dispun de monograme gravate în crom.

Design spectaculos, din orice unghi ai privi-o

Forma individuală a mașinii este subliniată de o linie conică a plafonului, pentru a-i consolida poziția dinamică. 

Există ceva atrăgător în felul în care F-PACE formează cadrul uimitor pentru noile lumini LED. Cochetele din spate ale mașinii sunt acum vizual mai largi. La care se adaugă noi țevi de evacuare integrate și fluxuri de aer în interiorul valpei, sporiți acreditările sportive ale mașinii.

Descoperă acum Jaguar F-Pace

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Jaguar, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0741 333 227

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol