Jaguar | I-Pace cu propulsie electrică

Design exterior

Designul fin al farurilor se îmbină perfect cu liniile simple ale modelului Jaguar I‑PACE, pentru a sublinia un limbaj de design futurist, alături de vopseaua satinată, luminile cu LED integrate și lamele specifice, în formă de „J” dublu.
Jaguar I-PACE se remarcă printr-o grilă față îndrăzneață și o priză de aer capotă sculptată, care îmbunătățesc
aerodinamica. Aripile evazate conferă o postură ce inspiră forță.
Pachetul exterior Black include ramă pentru geamurile laterale negru lucios, scut Atlas grafit mat cu ramă negru lucios și capace oglinzi exterioare de culoare negru lucios. Siglele negre completează aspectul.

Design interior

Pentru un rafinament de neegalat, încapsularea sofisticată a motorului reduce nivelul de zgomot, iar designul exterior aerodinamic minimizează zgomotul la vânt.
Arhitectura specifică vehiculelor electrice a modelului Jaguar I-PACE permite îmbinarea ambianței luxoase cu un portbagaj generos, de 656 litri* la bordul vehiculului.
Selectați scaunele Sport sau Performance, disponibile cu diferite tipuri de tapițerie. Opțiunea sustenabilă KvadratTM oferă un material moale, cu un aspect modern.

Sportiv și în același timp plăcut în utilizare

Experimentati performanțele electrizante Jaguar, alături de avantajele propulsiei electrice, cum ar fi un cost redus de utilizare, zero emisii de noxe și garanție de opt ani.
Jag_I-PACE_24MY_Charging_Detail_022_PR_110123

Specificații motorizare electrică

AUTONOMIE (MAXIM)

470 km**

Parcurgeți până la 470 km cu o încărcare completa**.

Valoare WLTP. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite in functie de stilul de condus.
TIMP DE ÎNCĂRCARE

8,5 ore**

Utilizând un încărcător de 11 kW CA, încărcarea completă se poate realiza în numai 8,5 ore**. Perfect pentru încărcarea peste noapte la domiciliu.

În funcție de timp, cu încărcător de 11 kW CA la domiciliu.
EMISII

0 CO2

Profitați de zero emisii de noxe.
ACCELERAȚIE

4,8 secunde

Poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde.

Caracteristici

Previous slide
Next slide
Putere și dinamică extraordinare. Zero emisii de noxe. Propulsat de o motorizare electrică, Jaguar I-PACE este un model sportiv autentic.
Dotat cu tehnologii intuitive de ultima generație, cum ar fi sistemul multimedia Pivi Pro1 și Amazon Alexa, alături de sistemul de comandă vocală.
Jaguar I-PACE permite încărcarea ușoară la domiciliu sau în timpul călătoriilor. Pivi Pro1 evidențiază toate stațiile de încărcare de pe traseu.
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE
 
 • Faruri Matrix cu LED și lumini de zi signature
 • Jante de 20″ tip 5068, finisaj diamantat și contrast gri închis lucios
 • Plafon panoramic fix
 • Scaune față încălzite și ventilate, reglabile pe 16 direcții, cu funcție de memorie pentru șofer
 • Sistem audio MeridianTM Sistem audio
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE
 
 • Faruri cu LED și lumini de zi signature
 • Jante de 20″ tip 6007, finisaj diamantat
 • Iluminare configurabilă habitaclu
 • Ecran tactil în partea inferioară
 • Încărcare wireless a dispozitivelor
 • Sistem audio MeridianTM Sistem audio
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC S
 
 • Faruri cu LED
 • Jante de 19″ tip 5055, finisaj diamantat cu contrast gri închis lucios
 • Scaune sport din piele
 • Hayon acționat electric
 • Pachet Online cu abonament de date2

** Consultați valorile WLTP.
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producător în conformitate cu legislația UE, cu bateria complet încărcată. Numai în scop comparativ. Este posibil ca valorile reale să fie diferite. Valorile consumului de energie și autonomiei pot varia în funcție de factori precum stilul de condus, condițiile de mediu, sarcina, roțile din dotare, accesoriile montate, traseul curent și starea bateriei. Valorile autonomiei au la bază un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

*Titlul mașina anului, premiul anual pentru design auto si pentru cel mai ecologic vehicul din lume, acordate in 2019.

**Timpul de încărcare variază în funcție de mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la: vechimea, starea, temperatura și gradul de încarcare a bateriei; tipul de stație și durata încărcării.

Total: volumul măsurat prin simularea umplerii portbagajului cu lichid.

1Dupăperioada inițială precizată de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigația conectată trebuie reînnoit.

2Se aplică politica utilizării rezonabile. Include abonament pe o perioadă de 1 an, care poate fi prelungit după expirarea termenului inițial precizat de dealerul dvs. Jaguar.

Garanția bateriei de 90 kWh modelului I-PACE este limitată la 8 ani sau 160.000 km (100.000 mile) (oricare dintre situații survine prima). Poate fi solicitată în cazul unui defect de fabricație sau dacă un dealer autorizat Jaguar stabilește că a scăzut capacitatea bateriei la mai puțin de 70% din valoarea inițială.

Echipamentele opționale și disponibilitatea acestora pot diferi în funcție de configurația vehiculului (model și motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informații suplimentare, contactați dealerul local sau configurați vehiculul online.

Rețineți că este posibil ca echipamentele standard să se modifice dacă selectați alte nivele de echipare. De asemenea, este posibil ca echipamentele standard să varieze în funcție de piața, tipul de motor și transmisie.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de șoferi numai când acest lucru se poate face în siguranță. Șoferii trebuie să se asigure că dețin în permanență un control total asupra vehiculului.

Funcțiile, opțiunile și serviciile terță parte Pivi și InControl, precum și disponibilitatea acestora depind de piață – pentru disponibilitate și condițiile complete de pe piața locală, consultați dealerul Jaguar. Anumite funcții sunt pe bază de abonament, care trebuie reînnoit după termenul inițial recomandat de dealer. Conectivitatea în rețeaua mobilă nu poate fi garantată în toate locațiile. Informațiile și imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secvențele, pot fi modificate ca urmare a actualizărilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificări vizuale/de sistem, în funcție de opțiunile selectate.

Meridian este o marcă comercială înregistrată a Meridian Audio Ltd. Trifield și dispozitivul cu trei câmpuri este o marcă comercială a Trifield Productions Ltd.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Jaguar, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0741 333 227

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol