Noul Ford E-Transit | Chiar face diferența

Afacerea ta, electrificată

Full-electric. Zero compromisuri. Noul Ford E-Transit este prima autoutilitară Ford Full-electrică.

Explorează detaliile

Ford Transit a fost construit ca să te ajute pe tine și afacerea ta să îți atingi nivelul de sustenabilitate dorit, fără a face compromisuri cu privire la capacitate, capabilitate sau versatilitate. Bateria de 400 de volți cu 68kWh de putere duce la capăt orice muncă, oricât de grea, astfel încât nu va mai fi nevoie să îți faci griji de zonele cu emisii scazute. Bateria E-Transit oferă o impresionantă autonomie de până la 317km cu o singură încărcare. Utilizează noul calculator Ford pentru autonomie, pentru a estima cât de departe poți călători, în funcție de condițiile de condus.

 

Încearcă calculatorul Ford pentru autonomie

Van

Sarcină utilă brută (GVM)

3.5 tone, 3.9 tone, 4,25 tone

Lungime

L2, L3, L4

Înălțime

H2, H3

Cabină dublă (DCIV)

Sarcină utilă brută (GVM)

3.9 tone, 4,25 tone

Lungime

L3

Înălțime

H2, H3

Autoșasiu

Sarcină utilă brută (GVM)

3.5 tone, 3.9 tone, 4,25 tone

Lungime

L3, L4

Înălțime

H1

L2 = Ampatament mediu, L3 = Ampatement lung, L4 = Ampatament lung extins

H1 = Acoperis normal, H2 = Acoperis inaltat, H3 = Acoperis suprainaltat

Încărcare atât de facilă

În depozit

Alături de parteterii noștri te putem ajuta să instalezi tot hardware-ul și software-ul de încărcare. Cu un punct de încărcare al autoutilitarei chiar la sediul tău, poți reîncărca un E-Transit de la 0 la 100% în aproximativ 8 ore.

În public

Încărcarea E-Transit la o stație de încărcare publică se face fără niciun efort. Rețeaua de încărcare FordPassare peste 200.000 de stații de încărcare în toată Europa. Stațiile de încărcare rapidă și de mai mare puritate de la IONITY au 450 de locații, fiecare cu mai multe puncte de încărcare. 

Acasă

Pentru o modalitate simplă de reîncărcare, tot ce trebuie să faci este să conectezi E-Transit-ul tpu la rețeaua electrică. Alternativ, poți instala o priză Ford Connected Wallbox acasă, pentru mai mult confort, timpi mai rapizi de încărcare și pentru a te asigura că autoutilitara este gata atunci când ești și tu gata.

Servicii conectate inteligent

Fordpass Pro

Fie că muncești cu un singur vehicul sau că gestionezi până la 5 vehicule, FordPass Pro îți oferă instrumente cu care să îți menții vehiculul într-o stare bună, în siguranță și funcționând fără probleme. Aplicația gratuită îți permite să vezi locația și starea de sănătate a vehiculului tău, să blochezi și deblochezi uțile de la distanță, să gestionezi programele de reîncărcare și multe altele. ****

FordPass Pro este disponibil pentru vehiculele Ford cu FordPass Connect, care este un plus opțional pentru anumite modele. Modemul de bord va fi conectat în momentul livrării vehiculului. Poți alege să te înscrii sau să renunți la anumite partajări de date. Acoperirea și serviciile de date nu sunt disponibile peste tot și se pot aplica termenii planului tău de date, inclusiv tarifele aplicabile pentru mesaje și date. Se aplică termenii și condițiile FordPass și politica de confidențialitate.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Ford, Calea Turzii, nr. 152, Cluj-Napoca, Cluj

Showroom Ford, Strada Clujului 15, Sânnicoară, Cluj

Telefon: 0264 438 267

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol