Noul Ford Focus | Stil complet nou

Design nou și expresiv

Ford a lansat pentru prima dată noul automobil de familie Focus, de dimensiuni medii, cu un design nou expresiv și sisteme de propulsie electrificate, eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, alături de tehnologii avansate de conectivitate și asistență pentru șofer, concepute pentru a face experiența de conducere și mai ușoară și mai plină de satisfacții.

Design exterior

O nouă iterație a filozofiei de design Ford aduce mai multă încredere și îndrăzneală exteriorului Focus.

Design modern și fresh

Noul design al capotei mărește grilajul mașinii pentru o prezență vizuală mai mare, în timp ce insigna Ford este mutată în centrul grilei superioare.

Aspect premium

Noile faruri cu LED-uri sunt standard pentru toate variantele noi de Focus și includ acum funcționalitatea integrată a luminii de ceață, care permite un design mai curat și mai elegant, oferind o semnătură luminoasă distinctă și intenționată.

Spațiu interior superior

Noua generație Focus este primul model global construit pe noua platformă Ford C2, dezvoltată pentru a îmbunătăți performanțele din testele de siguranță. Modelele Ford construite pe platforma tehnică C2 vor oferi un spațiu interior superior, fără ca acest lucru să aibă impact asupra dimensiunilor exterioare și permit o dezvoltare aerodinamică de vârf, care conduce la cifre mai bune la capitolul consum.

Tehnologie pentru o viață mai ușoară

Noul Focus integrează perfect cele mai recente tehnologii Ford de confort și de conducere pentru o experiență de condus confortabilă și conectată.

 

SYNC 4 este susținut de un nou ecran tactil central de 13,2 inchi, cu o interfață intuitivă, ceea ce înseamnă că șoferii nu sunt niciodată la mai mult de o atingere sau două distanță de orice aplicație, informații sau control de care au nevoie.

Mai practic ca niciodată

Spațiul pentru bagaje este acum accesorizat cu un covor de înaltă calitate, care nu numai că oferă o senzație premium, dar este conecționat din fibre scurte, care îl fac mai ușor de curățat. Este disponibilă o plasă suplimentară laterală, ideală pentru depozitarea articolelor mai mici, iar luminile duble LED oferă o iluminare mai clară în condiții de lumină scăzută.

Descoperă noul Ford Focus

Contactează-ne

Showroom Ford, Calea Turzii, nr.  152, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon: 0264 438 267

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol