Noul Ford Transit Courier

2,9 metri cubi

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE

850 kg *

SARCINĂ UTILĂ MAXIMĂ

Până la 2,6 m

LUNGIME DE DEPOZITARE

* Încărcătura și capacitatea de încărcare sunt limitate de greutate și distribuția acesteia. Sarcina utilă maximă variază și se bazează pe accesorii și pe configurația vehiculului.

Primul Vehicul Comercial Electric Produs în România.

Mai mult spațiu pentru dezvoltarea afacerii tale.


Fiind compact la exterior, noul Transit Courier este acum mai lung, mai lat și mai înalt. De asemenea, este mai inteligent. Pe lângă faptul că s-a făcut loc pentru doi paleți, au fost aduse îmbunătățiri prin conectivitate avansată, securitate și grup motopropulsor. 


Alege între benzină, motorină sau modelul E-Transit Courier 100% Electric.


Combină aspectul complet nou și puternic cu o capacitate îmbunătățită și este posibil ca tu să fi găsit partenerul perfect pentru ideea ta de business.

Alege grupul motopropulsor

Alege dintr-o gamă variată de grupuri motopropulsoare avansate electrice, pe benzină și diesel.

e-Motor de 100KW

Cuplu maxim **  de 290 Nm

Încărcare C.A. de 11 kW

Încărcare rapidă C.C. de 100 kW

Remorcare de până la 750 kg ***

Motor pe benzină de 1,0 litri

Transmisie manuală cu 6 trepte de viteză de 100 CP și 125 CP

Transmisie automată cu 7 trepte de viteză de 125 CP

Până la 1.000 kg de remorcare ***

Motor pe motorină de 1,5 litri

Transmisie manuală cu 6 trepte de viteză de 100 CP

Cuplu de 250 Nm

Remorcare de până la 1.100 kg ***

*** Capacitatea de tractare maximă variază în funcție de încărcătură, configurația vehiculului, accesorii și numărul de pasageri.

Caracteristici principale

Utilitate

Au fost forțate limitele conceptului compact cu noul Transit Courier, mai spațios. 

 

Lungimea de încărcare de 1,8 m crește la 2,6 m atunci când se utilizează peretele despărțitor de încărcare, iar cu 1,22 m între pasajele roților, poți transporta doi europaleți și o sarcină utilă maximă de 850 kg ***. O înălțime a acoperișului de 1,25 m se adaugă la volumul generos. E-Transit Courier are chiar și o cantitate suplimentară de 50l de depozitare accesibilă în Frunk (portbagaj față).

Conectivitate

Transit Courier dispune de cel mai recent sistem SYNC 4 cu ecran tactil de 8” sau 12” și funcție ‘mirorless’ pentru smartphone ****.

 

Cu modem încorporat pentru conectivitate îmbunătățită, navigare în timp real și actualizări în timp real. Modemul activează, de asemenea, o serie de funcții conectate de securitate și de sănătate a vehiculului, menținându-te în contact și în control.

SYNC 4: nu îți distrage atenția de la drum în timp ce conduci sau când utilizezi dispozitive portabile. Utilizează oricând este posibil sistemele cu comandă vocală. Unele funcții pot fi blocate atunci când vehiculul se află într-o treaptă de viteză. Nu toate funcțiile sunt compatibile cu toate telefoanele.

Experiența la volan

Transit Courier este dotat cu tehnologii avansate pentru a te ajuta în timpul zilei de lucru. Sisteme inteligente de asistență la conducere *****, inclusiv tempomat adaptiv cu funcție de menținere a benzii de circulație, asistență pre-coliziune, asistență inteligentă la viteză și asistență la parcare cu spatele – fac condusul, parcarea și lucrul mai ușoare, mai inteligente și mai sigure *****.

Gama completă

Disponibil într-o gamă largă de echipări, precum și opțiuni ale variantelor de caroserie, motor și propulsie – există un nou Ford Transit Courier potrivit pentru fiecare nevoie.

E-TRANSIT COURIER

TRANSIT COURIER

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Ford, Calea Turzii, nr. 152, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon: 0264 438 267 

 

Showroom Ford Store, Strada Clujului 15, Sânnicoară, Cluj

Telefon: 0264 438 123

 

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol