DIGITAL SI IN SIGURANTA. O noua experienta Ford Service

 

Alege Ford Service pentru o experienta fara griji

Am pregatit o serie de servicii noi care te vor ajuta sa reincepi activitatea la parametri optimi.

De la servicii digitale si programari online, la preluarea si livrarea vehiculului de la/catre domiciliul tau si pana la igienizarea completa a acestuia, returnat catre tine in conditii de maxima siguranta – suntem aici pentru a iti oferi o noua experienta service.

 
 

 

#StaiAcasa - Preluare si livrare

Prin noua campanie #StaiAcasa, iti preluam masina de acasa sau de la sediu, o reparam in cele mai sigure conditii si o returnam gata igienizata. Totul pentru ca tu sa fii in siguranta!

 
 

Ford Video Check

Prin serviciul Ford Video Check vei afla despre conditia tehnica a masinii direct pe telefon, tableta sau computer. Vei primi un clip video detaliat cu inspectia acestuia, precum si cu eventuale lucrari suplimentare de efectuat si costurile aferente, totul la un click distanta.

 
 

Ford Motorcraft

Ford Motorcraft iti ofera cele mai bune oferte pentru vehiculele mai vechi de 4 ani sau iesite din garantie. Alege serviciile noastre digitale, in siguranta.

 
 

MicronAir Protect - Filtru aer habitaclu

Este perioada potrivita ca tu sa acorzi atentie aerului din masina ta. Disponibil pentru o gama din ce in ce mai mare de modele Ford, filtrul de aer habitaclu MicronAir Protect ofera protectie atat impotriva mirosurilor neplacute, cat si impotriva virusilor (99,9 %).

 
 

 

Programari service online

Programarile service online reprezinta cea mai simpla modalitate de a accesa servicii de revizii si reparatii. Selectati tipul de serviciu dorit, data, ora si dealerul preferat. De asemenea, puteti specifica daca doriti masina de curtoazie sau preferati serviciul nostru de preluare- livrare.

Programeza-te aici - https://www.ford.ro/service/masina-mea/programare-service?ref=%2F#/vehicle-step

 

 
 

 

Ford fara griji

Fie ca doriti sa va programati masina Ford in service sau sunteti in cautarea unui vehicul nou, suntem aici pentru a va ajuta sa reveniti la drum in cele mai sigure conditii.

De aceea, am introdus “ FORD FĂRĂ GRIJI” – o gama cuprinzatoare de masuri ce include distantarea sociala in showroom-uri, test-drive-uri la cele mai inalte standarde de igiena, servicii digitale si multe altele.

 

 

CONTACTEAZA-NE:

 

Service RMB Inter Auto Ford din Sannicoara, Str. Clujului nr 15, tel : 0264.438.123

Service RMB Inter Auto Ford din Cluj-Napoca, Calea Turzii nr. 152, tel: 0264.438.267

 

Termeni si conditii

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor. Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.
Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

  • [*]Preț de vânzare cu amănuntul recomandat și neobligatoriu; prețul include taxa pe valoarea adăugată (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.
  • [ **]Preț de vânzare recomandat și neobligatoriu; prețul nu include TVA sau taxe/accize guvernamentale sau costul plăcuțelor de înscriere în circulație provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.
  • [ ***]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.