EVOLUTIA UNUI SIMBOL. FORD MUSTANG MACH-E

 

610 KM *

AUTONOMIE LA O INCARCARE

117 KM **

AUTONOMIE DUPA 10 MIN DE INCARCARE

3.7 SEC

DE LA 0 LA 100 KM/H

 

MUSTANG MACH-E. SUV-UL COMPLET ELECTRIC.

 

Iti prezentam modelul Mustang Mach-E: primul SUV complet electric de la Ford. Un design cu forme exceptionale, tehnologii de ultima generatie si o autonomie electrica maxima de 610 km.

Mustang Mach-E este un SUV electric care asigura acceleratie instantanee, modelul GT putand ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde.

Pregateste-te sa te reindragostesti de condus!

 

 

 

 

 

TEHNOLOGIE FARA EFORT

 

INTUITIE VIZUALA

Mustang Mach-E dispune de o gama impresionanta de tehnologii conectate, concepute pentru a oferi o experienta de condus axata pe nevoile tale.

 

ASISTENTUL TAU DE CONDUS

De la tehnologii inteligente de parcare la sisteme avansate de siguranta, Mustang Mach-E dispune de o serie de tehnologii moderne de asistare a soferului.

PUTERE REIMAGINATA

Modelul Mach-E asigura o acceleratie lina si silentioasa de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde si o autonomie electrica maxima de 610 km.

SECURIZAT SI SIMPLU

Mustang Mach-E nu necesita o cheie de masina traditionala si nici manere de usa. In locul acestora, functiile inovatoare de conectivitate E-Latch si FordPass iti permit accesul rapid si usor in vehicul.

 
 

 

 

 

PANA LA 610 KM AUTONOMIE ***

Gata cu drumurile la benzinarie.

 

 

LA FEL DE SIMPLA CA INCARCAREA SMARTPHONE-ULUI

 

INCARCAREA LA DOMICILIU

Economisesti timp si bani atunci cand renunti la combustibilul fosil. Incarcarea vehiculului la domiciliu inseamna ca poti incepe fiecare zi cu pana la 610 km de autonomie electrica, suficient pentru majoritatea deplasarilor tale.

INCARCAREA LA O STATIE PUBLICA

Mustang Mach-E va avea capacitate de incarcare CC de mare putere - ceea ce inseamna ca vei putea reincarca pana la 117 km de autonomie in doar 10 minute la o statie de incarcare de mare putere.

 

MUSTANG MACH-E RWD

Pret prin Rabla Plus: 42800 € TVA inclus*

Autonomia de pana la 610 km, incarcarea CC rapida, cu impulsuri controlate de pana la 150 kW (115 kW pentru autonomia standard), telefonul in loc de cheie si tehnologia intuitiva il asista pe sofer si ofera o experienta superioara in interior.

 

* Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA) si suportul programului guvernamental Rabla Plus in valoare de 45.000 lei calculat la un curs orientativ 1 euro = 5 lei, dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale. Va rugam contactati dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.
** Valori estimate pe baza unui ciclu de incarcare complet. Autonomia estimata pe baza WLTP este autonomia aproximativa a modelului echipat cu tractiune spate (RWD), modelul in discutie fiind echipat, in mod suplimentar, si cu o baterie suplimentara menita sa ofere o autonomie extinsa. Autonomia poate varia in functie de numerosi factori, dintre care mentionam cu titlu exemplificativ si nelimitativ: conditiile de mediu, stilul de condus, incarcatura autovehiculului, intretinerea acestuia, varsta bateriei litiu-ion.

 

BENEFICIILE VEHICULELOR ELECTRICE

Gata cu drumurile la benzinarie. Acum beneficiezi de costuri de intretinere reduse, precum si de deduceri fiscale si pentru zonele de emisii. Lista de economii atunci cand treci la un vehicul complet electric este una semnificativa.

 

0-100 KM/H IN MAI PUTIN DE 3.7 SEC ****

AUTONOMIE ELECTRICA

Asta este puterea Mustang, reimaginata cu performanta electrica si cuplu de pana la 860 Nm, demn de emblema Pony.

Ford Mustang Mach-E GT. Disponibil in 2021.

 

 

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Ford Calea Turzii  nr.152, tel. 0264.438.267

Showroom Ford Store Str. Clujului 15, Sannicoara,  tel. 0264.438.123

marketing@inter-auto.ro

TERMENI SI CONDITII

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

  • [*]Disponibil doar in versiunea cu autonomie extinsa.
  • [ **]Model tractiune spate (RWD). Autonomia bateriei extinsa cu ajutorul incarcarii de mare putere DC.
  • [ ***]Valori estimate pe baza unui ciclu de incarcare complet. Autonomia estimata pe baza WLTP este autonomia aproximativa a modelului echipat cu tractiune spate (RWD), modelul in discutie fiind echipat, in mod suplimentar, si cu o baterie suplimentara menita sa ofere o autonomie extinsa. Autonomia poate varia in functie de numerosi factori, dintre care mentionam cu titlu exemplificativ si nelimitativ: conditiile de mediu, stilul de condus, incarcatura autovehiculului, intretinerea acestuia, varsta bateriei litiu-ion. Valorile finale calculate in temeiul procedurii de testare armonizate WLTP vor deveni disponibile in anul 2020.
  • [ ****]Valoare pentru modelul GT. Datele testelor Ford sunt bazate pe metodologia disponibila in conformitate cu WLTP.