Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Hyundai i30. Pe drumul catre mai bine.

 
 

 

Siguranta. Conectivitate. Eficienta.

Construit pentru a excela in fiecare detaliu, Hyundai i30 ofera acum tot ceea ce este mai bun in materie de design, siguranta, conectivitate si eficienta.

 
 
 
 

 

Cu un pas inainte.

Hyundai i30 dispune de sisteme avansate de siguranta si de conectivitate, de o gama diversificata de motorizari, dar si de un design impunator si elegant.

 
 

 

Design remarcabil.

Grila frontala de mari dimensiuni, cu un design de tip 3D, confera noului i30 un aspect distinctiv, conturand personalitatea puternica.

 

Progres si eficienta.

Noul i30 dispune de o gama diversificata de motorizari, printre care propulsorul mild hybrid de 48 V, alaturi de transmisia manuala inteligenta (iMT).

 

Mereu conectat.

Pentru o experienta dinamica la volan, ecranul central de 10,25 inchi este compatibil cu Android Auto si Apple Car Play.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Eficienta sporita.

Hyundai i30 se remarca printr-un nou design, un habitaclu elegant si spatios, alaturi de sisteme performante de siguranta.

 

Sisteme avansate de conectivitate.

Clientii pot beneficia de abonamentul gratuit pe o perioada de cinci ani pentru serviciile LIVE Hyundai.

 

Echipamente pentru siguranta.

Pachetul Hyundai SmartSense integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

 
 

 

i30 N Line.

Pentru o experienta dinamica de condus.

 
 
 

 

5 ani garantie fara limita de kilometri.

Hyundai i30 beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri.

 
 

 

Contacteaza-ne:

Showroom Hyundai, str.Clujului nr.15 - Sannicoara; tel: 0264 526 612;

marketing@inter-auto.ro

 

Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare. Informatiile si imaginile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii, pot diferi de la regiune la regiune si pot fi modificate fara un anunt prealabil. Este posibil ca unele echipamente sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de catre producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara. Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Auto Romania isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.
Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.