Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Hyundai Tucson. Pe drumul catre mai bine.

 

Design revolutionar. Performante electrizante.

 

Bine ai venit la bordul Tucson! Cu un design revolutionar, noul model al gamei Hyundai dispune de tehnologii avansate, dar si de o gama variata de sisteme de propulsie electrificata.

 

 

Sisteme de propulsie electrificata

Modelul Hyundai dispune de trei versiuni de propulsie electrificata. Odata cu lansarea pe piata a versiunilor hybrid, plug-in hybrid si cu sistem mild hybrid de 48 V pentru Tucson, Hyundai pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de sisteme de propulsie electrificata din segmentul modelelor SUV de clasa compacta.

 

Design revolutionar

Exteriorul Tucson a fost proiectat pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care foloseste linii, fatete, unghiuri si forme, pentru o estetica indrazneata si remarcabila, precum si pentru a adauga un aer futurist noului model. De asemenea, luminile de zi sunt perfect integrate in grila frontala si pot fi activate doar de catre conducatorul auto.

 

Pachet avansat pentru siguranta

Noul Tucson integreaza cele mai recente tehnologii, pentru siguranta si asistenta conducatorului auto.

 
 
 

 

O abordare revolutionara a designului.

Caroseria noului Tucson este mai mare si mai ampla in comparatie cu modelele din generatiile anterioare. Capota alungita, consolele scurte si ampatamentul intins confera modelului alura si personalitatea unui coupe. In laterale, panourile urmaresc, in unghiuri precise, aceeasi linie de design „Parametric Dynamics”. Aceste suprafete unghiulare creeaza un contrast intre silueta delicata si detaliile masculine, sugerand senzatia de miscare continua, chiar si atunci cand autovehiculul stationeaza. Formele atletice se dizolva in unghiurile arcuite ale rotilor, unde jantele din aliaj confera modelului o statura dinamica si puternica.

 

Tema designului exterior -

„Parametric Dynamics”.

Noua tema de design - „Parametric Dynamics” – este evidentiata de luminile de zi (DRL), perfect integrate in grila frontala. Datorita tehnologiei half-mirror, in momentul in care luminile de intalnire sunt aprinse, finisajul cromat al grilei se metamorfozeaza in forme asemanatoare pietrelor pretioase, conferind o alura spectaculoasa elementelor aerodinamice.

 
 

 

 

Accente spectaculoase.

Profilul sportiv al noului Tucson este accentuat de linia cromata cu forma parabolica, care se intinde de la oglinzile laterale pana la montantul posterior.

 

 

 

 

Lumini parametrice integrate.

In partea din spate, luminile parametrice integrate continua aceeasi tema de design. De asemenea, bara prezinta detalii de tip parametric cu efect tridimensional, combinate cu elemente sportive.

 

 

Jante din aliaj de 19 inchi.

Jantele din aliaj de 19 inchi, disponibile optional, accentueaza personalitatea puternica a modelului.

 
 
 

 

Habitaclul elegant imbina confortul cu tehnologia.

Datorita sistemelor actualizate de tehnologie si de conectivitate, habitaclul spatios al noului Tucson este un univers in care grijile cotidiene dispar.

 

 

Spatiu extins.

In comparatie cu versiunea anterioara, Tucson este mai lung cu 20 mm, mai lat cu 15 mm si are un ampatament mai mare cu 10 mm.

 

 

Functia Walk-in.

Functia Walk-in permite rabatarea scaunului pasagerului din dreapta printr-o simpla apasare a butonului.

 

 

 

Mai mult spatiu.

Spatiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorita banchetei rabatabile.

 
 

 

Tehnologia Multi-Air Mode.

Disponibila in premiera pentru un autovehicul al gamei Hyundai, tehnologia Multi-Air Mode combina canale circulare pentru aerul conditionat si pentru incalzire, pentru o dispersare mai fluida a fluxului de aer. Acest mod poate fi activat si dezactivat, in functie de preferintele conducatorului auto.

 
 

 

 

Sistemul de climatizare.

Sistemul de climatizare permite acum ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru ocupantii locurilor din fata, cat si pentru pasagerii din spate.

 

 

Tehnologii revolutionare.

Descopera universul Tucson. Aici, spatiul, tehnologia si informatia se imbina armonios.

 

 

Ecran de 10,25 inch

Sistemul de infotainment dispune acum de un ecran de 10,25 inchi.

 

 

 

Instrumentar digital de bord.

Instrumentarul digital de 10,25 inchi ofera o operare intuitiva si o experienta high-tech.

 

 
 

 

Aplicatia Bluelink.

Prin intermediul aplicatiei Bluelink, autovehiculul poate fi blocat si deblocat de la distanta, iar utilizatorii pot avea acces la diferite informatii, cum ar fi nivelul de combustibil.

 

 

 
 

 

Sistem de asistenta pentru condusul pe autostrada (HAD).

 

TUCSON este echipat in premiera cu sistemul de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA). Functia combina sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA) cu pilotul automat inteligent, utilizand senzori si date de navigatie, pentru a asigura functionarea in conditii optime, precum si pentru a ajusta automat viteza.

 

 

Sistem cu sapte airbaguri.

Sistemul include un nou airbag pentru spatiul dintre conducatorul auto si pasagerul din dreapta, o caracteristica unica in cadrul acestui segment.

 
 

 

Gama variata de sisteme de propulsie electrificata.

Noul Tucson dispune de trei versiuni de propulsie electrificata si doua versiuni termice, combinate cu patru optiuni de transmisie.

Hybrid

Varianta hybrid – care este echipata cu noul motor Smartstream pe benzina de 1,6 litri T-GDi combinat cu un propulsor electric de 44,2 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 1,49 kWh – ofera 230 CP si cuplu de 350 Nm.

Plug-in hybrid

O versiune plug-in hybrid cu un motor T-GDi de 1,6 litri, 265 CP va fi, de asemenea, disponibila in anul 2021.

48V mild hybrid

Hyundai a combinat tehnologia mild hybrid de 48 V cu motorul T-GDi de 1,6 litri, care dispune de 150 CP.

 
 

Selectorul Terrain Mode.

Selectorul Terrain Mode, amplasat in consola centrala, permite o comutare rapida intre modurile de condus, optimizand performantele si setarile HTRAC.

 
 

Garantie.

Hyundai Tucson dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de kilometri pentru bateria litiu-ion polimer.

 

Contacteaza-ne:

Showroom Hyundai, str.Clujului nr.15 - Sannicoara; tel: 0264 526 612;

marketing@inter-auto.ro