Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

IONIQ 5. Power your world.

 

Patrunde in universul mobilitatii electrice.

IONIQ 5 redefineste mobilitatea electrica datorita designului progresist, performantelor remarcabile, precum si datorita sistemului de incarcare ultra-rapida.

 

 

 

Mai multe optiuni.

Autonomie

de pana la 481 km

 

Incarcare ultra-rapida

100 km autonomie
in doar 5 min

 

Accelerare

0 - 100 km/ h
in 5,2 s

 

Lungime/ ampatament

4.635 mm/ 3.000 m

Imagini cu titlu de prezentare. Consum (Wh/ km) pentru IONIQ 5: 168 - 201.
Durata de incarcare a bateriei poate varia in functie de conditiile de incarcare disponibile, inclusiv tipul si starea incarcatorului, temperatura bateriei, precum si temperatura exterioara.

 
 
 

Incarcare ultra-rapida.

IONIQ 5 este unul dintre primele vehicule electrice din lume echipat cu infrastructura de 800 V, care permite incarcarea bateriei de la o capacitate de 10% pana la 80% in doar 18 min.

Functia V2L.

Functia V2L permite alimentarea sau incarcarea oricarui dispozitiv electric (ex.: bicicleta electrica, scuter electric, echipament de campare), chiar si a altor autovehicule electrice.

Plafon solar.

IONIQ 5 poate fi echipat cu plafon solar care previne descarcarea bateriei, oferind in acelasi timp o autonomie suplimentara.

 

 

Experienta high-tech.

Cabina de dimensiuni generoase integreaza un ecran tactil de 12’’ pentru sistemul multimedia si un instrumentar digital de 12’’.

 

Tehnologie shift-by-wire.

Operare rapida, intuitiva si precisa, datorita schimbatorului de viteze amplasat pe volan.

 
 
 

 

Ce conteaza cu adevarat pentru tine?

 Insufla-i din energia ta!
Descopera ceea ce te impulsioneaza dincolo de orice altceva si mergi cu incredere pe drumul ales.
Orice schimbare devine posibila, daca iti doresti cu adevarat. Determinarea ta te poate duce incredibil de departe.

 
 

 

Lasa energia sa te cuprinda...
alaturi de visurile tale…
de tot ceea ce te inconjoara.
Power your world. IONIQ 5.

 
 

 

Contacteaza-ne:

Showroom Hyundai, str.Clujului nr.15 - Sannicoara; tel: 0264 526 612;

marketing@inter-auto.ro

 

*Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare. Informatiile si imaginile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii, pot diferi de la regiune la regiune si pot fi modificate fara un anunt prealabil. Este posibil ca unele echipamente sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de catre producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara. Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Auto Romania isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.
Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.