Land Rover Defender

 

 

 

Noul model este exponentul a 70 de ani de inovații și îmbunătățiri; consolidează reputația Defender în ceea ce privește robustețea și este, în același timp, un vehicul al secolului 21.

 

PRET DE PORNIRE

De la 53.431 euro cu TVA pentru DEFENDER 90

De la 59.024 euro cu TVA pentru DEFENDER 110

EXTERIOR

Exteriorul modelului Defender este cu totul special. Silueta specifica permite identificarea imediata a caracterului vehiculului.

 

 

SELECTATI MODELUL DEFENDER PREFERAT

Maretia imbraca diferite forme, marimi si configuratii ale caroseriei.

 
DEFENDER

Proiectat ca niciun alt model. Defender este cel mai puternic si mai capabil vehicul pe care l-am creat vreodata. Cu transmise integrala permanenta1, cu doua viteze de transfer si o arhitectura monococa, poate aborda orice situatie.

DEFENDER FIRST EDITION

Defender First Edition este echipat cu jante 20'' tip 5098, cu 5 spite, finisaj Gloss Sparkle Silver, sigla First Edition si alte optiuni precum oglinda retrovizoare ClearSight si faruri LED premium cu lumini de zi.

DEFENDER X-DYNAMIC

Pentru cele mai dificile cerinte. Cu accente de panglica Robustek incredibil de durabila pe scaune, ochi de remorcare expusi, de culoare neagra si stil exterior dur.

DEFENDER X

De neoprit. Oriunde. Defender X combina capacitatile si aspectul off-road, ceea ce inseamna ca acum poti depasi cu mult orice limita ai avut pana acum. Exista dur. Si exista Defender X.

DEFENDER HARD TOP

Iei cu tine tot ce ai nevoie in modelul Defender Hard Top. Cu o partitie de incarcare pe toata inaltimea, puncte de ancorare si spatiu de stocare sub podea, ce poate fi incuiat, echipamentul tau este in siguranta indiferent de ce fel teren intalnesti in cale.

DEFENDER PLUG-IN HYBRID

Capacitatile off-road nu sunt compromise in niciun fel, ci sunt chiar imbunatatite in anumite circumstante. Land Rover Defender Plug-in Hybrid poate traversa exact aceleasi suprafete ca variantele pe benzina sau motorina si are aceeasi adancime a vadului de 900 mm.

 
 
 

INTERIOR

Un interior functional. Habitaclul modelului Defender poate fi personalizat in functie de cerintele personale.

 
 
DURABILITATE

Utilizează cele mai rezistente materiale și este testat în cele mai extreme condiții. Modelul Defender a fost proiectat pentru durabilitate maximă.

DESIGN

Un design cu o integritate de necontestat. Și calități de neegalat.

TEHNOLOGIE ÎNCORPORATĂ

Echipat pentru aventurile secolului 21, cu cele mai moderne și intuitive tehnologii Land Rover, pentru a asigura confort, conectivitate și vizibilitate.

 
 

PREGATIT PENTRU ORICE SITUATIE

Modelul Defender face posibila alegerea oricarei destinatii. Capabilitatile vehiculului sunt dublate de geometria extraordinara si de sistemul Terrain Response configurabil.

PROIECTAT LA CELE MAI INALTE STANDARDE

Intregul design al modelului Defender exprima incredere; de la atitudinea autentica la suprafetele simple si elegante.

PACHETE DE ACCESORII

Posibilitati nelimitate. Pentru a fi cu adevarat ceea ce va doriti, alegeti unul dintre cele 4 pachete de mai jos:

 
 
PACHET EXPLORER

Urmați-vă drumul, indiferent de suprafața de rulare. Pachetul Explorer echipează modelul Defender pentru a vă permite să vă depășiți limitele și să ajungeți în locuri inedite. Descoperiți pachetul perfect cu ajutorul chestionarului.

PACHET ADVENTURE

Lăsați-vă purtat de pasiuni pe noi teritorii. Pachetul Adventure care echipează modelul Defender vă permite să părăsiți drumurile cunoscute și să vă aventurați în natură. Descoperiți pachetul perfect cu ajutorul chestionarului.

PACHET COUNTRY

Nu pierdeți vremea să vă curațați bocancii. Modelul Defender cu pachet Country este pregătit pentru condiții nefavorabile și face din fiecare călătorie o experiență memorabilă. Descoperiți pachetul perfect cu ajutorul chestionarului.

PACHET URBAN

Cuceriți jungla urbană. Pachetul Urban care echipează modelul Defender vă permite să vă remarcați în oraș prin stilul atrăgător, echilibru și încredere. Descoperiți pachetul perfect cu ajutorul chestionarului.

 
CAPABILITĂTI

Un spirit capabil. Modelul Defender poate face față condițiilor de deplasare extreme și este de încredere în toate condițiile, de la jungla urbană, la nisipuri mișcătoare și zone înghetate.

STRUCTURA REZISTENTĂ

Configurația autoportantă permite modelului Defender să fie cel mai rezistent vehicul pe care l-am creat vreodata.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Land Rover, Strada Clujului, nr. 15, Sânnicoara, jud. Cluj
Tel: 0741.333.227
landrover@inter-auto.ro

 

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local. Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Sesiuni off-road in zone special amenajate si fara limite. Conditiile off-road foarte dificile solicita instruire de specialitate si experienta. Risc de ranire si deteriorare. Nu va depasiti niciodata abilitatile de sofer. Verificati intotdeauna traseul, suprafata, baza si iesirea, inainte de a parcurge suprafete inghetate.