Noul Mercedes-Benz Clasa C

 

Partea marcantă din spate cu lămpi divizate.

Noul design frontal. Dinamic. Expresiv.

 

Un spațiu al stării de bine, cu detalii exclusiviste.

DIGITAL LIGHT cu funcție de proiecție.

 

Personalizare


Noul model Clasa C: făcut special pentru dumneavoastră.

Confort, conectare, control: vă așteaptă multe elemente esențiale noi și incitante.

 

Transformă orice zonă într-o zonă de confort.

Scaunele din față din pachetul Memory pot memora poziția dumneavoastră în scaun, iar pasagerii din spate au acum o libertate mai mare a picioarelor. Acest aspect și multe alte elemente esențiale de confort transformă noul model Clasa C în zona dumneavoastră personală de confort.

 

 

MBUX: întotdeauna conectat.

Noua generație a sistemului inovator Multimedia MBUX vă oferă o experiență digitală completă la volanul noului model Clasa C Limuzină. Acesta include elemente inovatoare precum realitatea augmentată pentru sistemul de navigație. 

 

 

Totul pentru o senzație desăvârșită la volan.

Direcția punții spate oferă, pe lângă o poziție suverană pe șosea, o agilitate semnificativ mai mare și o mai bună manevrabilitate, de exemplu în cazul parcării. Head-up-Display-ul ajută cu cele mai bune perspective asupra drumului și vă oferă o senzație suverană la volan, transformând parbrizul într-un cockpit digital.

 

 


În cea mai bună formă, de la un capăt la celălalt.

Noul model Clasa C Limuzină se prezintă cu un limbaj progresiv al formelor și impresionează prin linii reduse și proporții dinamice. Intrați într-o zonă a confortului, caracterizată printr-un lux modern și echipată cu materiale elegante care invită la relaxare.

 

Noul model Clasa C T-Modell.

Elemente esențiale ale autovehiculului


Exprimă dinamism prin toți porii.

Noul model Clasa C T-Modell întruchipează luxul sportiv în cea mai modernă formă a sa. Proporțiile dinamice, un ampatament extins și amprenta lată pe șosea îi oferă un avânt puternic. Interiorul impresionează prin elemente esențiale inovatoare de la noul model Clasa S și un limbaj avangardist al designului.

 

Partea din spate robustă și sportivă.

Lux sportiv: designul frontal.

 

Pachet Night.

DIGITAL LIGHT cu funcție de proiecție: confortul vizibilității.

 

Personalizare


Noul model Clasa C: făcut pentru dumneavoastră.

Confort, conectivitate, control: vă așteaptă multe elemente esențiale noi și fascinante.

 

Confortul apare peste tot.

Modelul Clasa C T-Modell face fiecare călătorie cât mai plăcută posibil. Confortul: lux modern în stare pură. Savurați libertatea generoasă în zona picioarelor și confortul sporit  la încărcare, grație hayonului EASY-PACK din echiparea standard.

 

 

Rămâneți conenctat la zona dumneavoastră de confort: MBUX.

Noul sistem Multimedia MBUX reprezintă interfața digitală a modelului dumneavoastră Clasa C T-Modell. Realitatea augmentată pentru sistemul de navigație vă ajută să țineți totul sub control în orice situație.

 

 

Totul pentru o senzație de plăcere desăvârșită la volan.

Direcția punții spate oferă, pe lângă o poziție suverană pe șosea, o agilitate semnificativ mai mare și o mai bună manevrabilitate, de exemplu în cazul parcării. Head-up-Display-ul ajută cu cele mai bune perspective asupra drumului și vă oferă o senzație suverană la volan, transformând parbrizul într-un cockpit digital.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Mercedes-Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Tel: 0264.438.121
sergiu.buiga@inter-auto.ro

 

Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.