Programul Jaguar Approved

Promisiunea Jaguar Approved

Fiecare autovehicul Jaguar oferă același feeling, indiferent dacă este un autovehicul nou sau Approved. Așadar, puteți fi siguri că fiecare autovehicul Approved este certificat, recondiționat și la fel de funcțional ca în prima zi. Toate aceste aspecte vă sunt garantate înca de la livrare prin intermediul Promisiunii Approved. Acest lucru vă oferă garanția produsului achiziționat.

Garanția Jaguar Approved

Garanția Jaguar Approved a fost special concepută pentru autohehiculele cu o vechime de maxim 7 ani și un rulaj ce nu depașește 150.000 de km la momentul achiziției și este valabilă doar în rețeaua de distribuitori autorizați Jaguar.

 

Garanția este valabilă pentru

  • 24 de luni în limita a 150.000 de km pentru autovehiculele Approved cu o vechime de maxim 3 ani și un rulaj ce nu depășește 100.000 de km la momentul achiziției;
  • 24 de luni plus 60.000 de km extindere pentru autovehiculele Approved cu o vechime cuprinsă între 3 – 5 ani și un rulaj ce nu depășește 100.000 km la momentul achiziției;
  • 24 de luni plus 60.000 de km extindere pentru autovehiculele Approved cu o vechime cuprinsă între 5 – 7 ani și un rulaj ce nu depașește 150.000 km la momentul achiziției.

Verificare autovehicule în 165 de puncte

Toate autovehiculele Approved sunt supuse unei verificări amănunţite în 165 de puncte. Beneficiind de cele mai moderne tehnologii de diagnosticare, tehnicienii noştri de service aplică această verificare cu cea mai mare grijă şi profesionalism.

 

În urma acesteia, dacă este cazul, defectele constatate sunt remediate. În cadrul reparaţiilor se utilizează doar piese de origine, lucrările fiind efectuate de tehnicieni de service special pregatiți in acest sens, serviciile fiind valabile doar in rețeaua de distribuitori autorizați Jaguar.

Tehnicienii noștri de service

Este nevoie de un anumit nivel de profesionalism, competențe și atenție la detalii, pe care doar tehnicienii Jaguar de service pot să le îndeplinească. Fiecare lucrare de service este realizată de tehnicieni de service special pregatiți în acest sens, care utilizează cele mai moderne echipamente de diagnosticare și piese de origine.

 

Lucrăm întotdeauna după cele mai înalte standarde, motiv pentru care doar distribuitorii autorizați Approved ar trebui să realizeze aceste lucrări.

Verificare rulaj și istoric autovehicule

Istoricul fiecărui autovehicul este verificat atât în baza înregistrărilor din sistemele proprii, cât şi din alte baze de date specifice.

 

Toate autovehiculele beneficiază de o verificare a rulajului, dar şi a istoricului din perspectiva proprietarilor anteriori, pentru a vă asigura că sunt libere de orice sarcini, că nu au fost radiate sau declarate ca fiind furate. Toate aceste acţiuni vă garantează că autovehiculul Approved are un istoric complet şi corect şi se ridică la nivelul aşteptărilor dumneavoastră.

Probă de drum

Fiecare autovehicul este supus unei probe de drum, în timpul căreia tehnicienii noștri de service monitorizează suspensia, posibilele vibraţii la rulare, sistemul de frânare, funcţionarea corectă a motorului şi a transmisiei, plus încă alte nouă verificări astfel încât să se asigure o funcţionare perfectă a fiecărui autovehicul.

 

Doar autovehiculele care trec prin aceaste verificări complexe pot fi calificate în cadrul programului Approved, astfel încât să aveţi garanţia că autovehiculul pe care îl veţi achizitiona este în cea mai bună stare, atât din punct de vedere tehnic, cât şi estetic.

Inspectate independent

Pentru a se asigura de îndeplinirea permanentă a standardelor Programului Approved stabilite distribuitorilor Jaguar şi Land Rover autorizaţi, producătorul desfaşoară periodic un audit în acest sens.

 

Acesta acoperă toate cerinţele programului din perspectiva tuturor aşteptărilor clienţilor, incluzând locaţiile distribuitorilor autorizaţi, personalul angajat şi autovehiculele comercializate.

Jaguar Approved

Programul Jaguar Approved a fost special creat pentru a ne asigura că toți clienții noștri primesc același nivel de calitate atât din punct de vedere al produselor, cât si al serviciilor oferite, exact ca în cazul achiziției unui autovehicul nou.

Contactează-ne

Showroom Jaguar, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0741 333 227

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol