Autovehiculul prezentat este un prototip. Anumite caracteristici, culori, materiale, accesorii si specificatii pot suferi modificari.

Electrified streamliner.

Liniile simple si forma aerodinamica ofera o noua tipologie de design in era mobilitatii electrice.
Premiera mondiala a noului sedan 100% electric va avea loc in curand.

Design aerodinamic.

Silueta IONIQ 6 se caracterizeaza prin linii simple si o forma aerodinamica, pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc Emotional Efficiency.

Spoiler spate.

Parametric Pixel High-Mounted Stop Lamp (HMSL) confera o alura spectaculoasa autovehiculului atunci cand este actionat sistemul de franare.

Parametric Pixels.

Tehnologia Hyundai Parametric Pixels (peste 700 de pixeli) este integrata in componente, precum: faruri, lumini spate, senzori fata, guri de ventilatie, consola centrala.

Experienta intuitiva.

Habitaclul – asemanator unui cocon – este confortabil si functional. Materialele durabile utilizate reflecta stilul de viata al clientilor, care acorda o atentie deosebita solutiilor de mobilitate sustenabila, pentru imbunatatirea experientei de condus.

Pixel Lights.

Sistemul „4-dot Interactive Pixel Lights” prezent pe volan ofera o experienta intuitiva pentru conducatorul auto.

Portiere fata.

Lipsa butoanelor integrate in portierele frontale sporeste senzatia de spatialitate.

Instrumentar de bord.

IONIQ 6 dispune de un ecran de 12 inchi, respectiv de un instrumentar de bord de 12 inchi. In plus, consola centrala ofera spatiu generos pentru depozitare.

Sistem de iluminare.

Arhitectura de iluminare incorporeaza sistemul Dual Color Ambient Lighting, pasagerii avand posibilitatea de a alege dintre 64 de culori, respectiv sase teme.

IONIQ 6 are ca sursa de inspiratie conceptul EV – Prophecy.

Lansarea modelului concept EV „Prophecy” in anul 2020 a prefigurat directia de design a viitoarelor modele Hyundai, stabilind in acelasi timp un etalon pentru autovehiculele electrice ale gamei. Doi ani mai tarziu, IONIQ 6 este un concept devenit realitate.

Sensous Sportiness.

Filosofia de design Hyundai „Sensuous Sportiness” este caracterizata prin linii simple si structuri minimaliste. Profilul se remarca printr-o linie curba continua, care subliniaza designul atemporal. Linia dinamica si eleganta a autovehiculului, creata de aripile din spate, genereaza senzatia de miscare, chiar si atunci cand stationeaza.

Design aerodinamic.

Designul se remarca printr-o aerodinamica excelenta, caracteristica specifica unui autovehicul electric. Jantele permit canalizarea aerului spre partea laterala a caroseriei, efectul fiind amplificat de spoilerul spate integrat, prin gestionarea fortei de apasare care imbunatateste stabilitatea autovehiculului, la deplasarea cu viteza mare.

Spatiu interior.

Platforma EV contribuie la maximizarea spatiului interior, in timp ce culorile si texturile au fost concepute pentru a oferi o experienta placuta pasagerilor.

Contactează-ne

Showroom Hyundai, str. Clujului nr.15 – Sânnicoară;

Telefon: 0264.526.612

Email: marketing@inter-auto.ro