Rechemare în service | Mitsubishi 

Verifică dacă modelul tău este vizat de o campanie de service. Trimite un e-mail către adresa rechemari@mitsubishi-motors.ro cu seria de șasiu pentru a afla dacă mașina ta se află pe listele de rechemări în service. Dacă da, intervenția se va realiza gratuit fără a implica costuri din partea proprietarului.

Rechemare airbaguri Takata

Vehiculele afectate sunt echipate cu un tip specific de declanșator pentru airbaguri furnizat de Takata. Declanșatorul airbagului ar putea fi susceptibil de rupere, putând determina declanșarea anormală a capsei pirotehnice a airbagului frontal afectat în caz de accident și poate provoca răni grave sau chiar moartea ocupanților din autovehicul. Aceste airbaguri trebuie înlocuite imediat.

Modelele afectate​

• 2004 – 2007: Lancer / Sportback / Evolution

• 2007 – 2016: L200

• 2007 – 2017: Pajero

• 2012, 2014, 2016

• 2017: i-MiEV

 

Ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat de această rechemare obligatorie însă, aceasta este luată în interesul siguranței ocupanților vehiculului afectat.

Toate reparațiile de rechemare sunt efectuate GRATUIT de către dealerii autorizați Mitsubishi Motors

Autovehiculele Mitsubishi se numără printre cele mai bine construite

Autovehiculele Mitsubishi se numără printre cele mai bine construite şi fiabile de pe piaţă, însă dorim să ne asigurăm că sunteţi acoperit când se întâmplă totuşi ceva.

 

Suntem pasionaţi să vă oferim cel mai bun service posibil. De aceea, atelierele de service autorizate Mitsubishi deţin tehnicieni complet instruiţi şi echipaţi, care folosesc numai piese de schimb originale Mitsubishi pentru a vă întreţine autovehiculul.

Foarte rar, există posibilitatea, ca anumite modele să fie rechemate în service în momentul în care există o suspiciune legată de sigurantă autovehiculului. Remedierea acestei situaţii se va realiza gratuit fără a implica costuri suplimentare din partea proprietarului autovehiculului.

 

Verifică dacă modelul tău Mitsubishi este vizat de o campanie de rechemare în service.

Pentru că fiecare masină este unică, avem nevoie de seria de sasiu (VIN) a masinii tale pentru a face verificările necesare.

Seria de sasiu (VIN) poate fi gasită pe documentele de înregistrare ale autovehiculului. Este un șir de 17 caractere.

Showroom Mitsubishi, Calea Turzii 172, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 438 120

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol