Modelul Clasa A – Limuzină compactă

Clasa pentru tine.

Autovechiculul potrivit pentru fiecare zi: noul model Clasa A Limuzină compactă reunește sportivitatea cu confortul clasei superioare, și aduce o nouă dinamică în segmentul compact. Descoperă un partener flexibil pentru viața de zi cu zi, care face față oricărei provocări.

* Senzorul de amprentă afișat este momentan indisponibil. 

Exteriorul noului model clasa A.

Designul exterior actualizat al noului model clasa A impresionează cu partea frontală nouă, progresivă, steaua Mercedes-Benz integrată în capitonajul radiatorului, farurile LED plate și difuzorul spate cu elemente cromate, disponibil opțional.

Interiorul noului model clasa A.

Modern, progresiv și simplu de utilizat: modelul Clasa A impresionează la interior printr-o gamă largă de inovații în materie de conectivitate și siguranță. Fie că este vorba de sistemul Multimedia MBUX îmbunătățit, scaunele confort sau scanner-ul cu amprentă digitală*, disponibil opțional – modelul Clasa A este orientat complet către șofer.

Der neue Mercedes-AMG A 35 4MATIC (Kraftstoffverbrauch kombiniert (WLTP): 8,6–8,2 l/100 km, CO2-Emissionen kombiniert (WLTP): 196–188 g/km) // The new Mercedes-AMG A 35 4MATIC (combined fuel consumption (WLTP): 8.6–8.2 l/100 km, combined CO2 emissions (WLTP): 196–188 g/km)

Modelul clasa A plug-in hybrid.

Descoperă avantajele modelului clasa A ca autovehicul plug-in hybrid: combinația dintre motorul modern pe benzină, în patru cilindri, și un agregat electric inovator asigură o eficiență exemplară și, în același timp, performanțe de rulare sportive.

Până la

76 km

autonomie electrică (WLTP)

Până la

25 minute

Timp de încărcare la stațiile de încărcare rapidă*

Până la

1,1-0,8 l/100 km [¹]

l/100 km [¹]

Clasa A 250 e | WLTP: consum combustibil în regim mixt: 1,1 – 0,8 l/100 km; emisii CO2 în regim mixt: 25 – 18 g/km; consum de curent în regim mixt: 17,0 – 15,0 kWh/100 km[1]* Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80 % la utilizarea unei stații de încărcare rapide cu curent continuu și tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 300 A.

[1] Valorile indicate sunt „valorile CO2 WLTP” în sensul art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

Elementele esențiale ale echipării pentru clasa A.

Află mai multe despre echipările disponibile pentru clasa A, printre altele din categoriile siguranță, sisteme de asistență și confort.

Multimedia

Realitate augmentată MBUX pentru navigație; Head-up Display; Mercedes me connect; Posibilitate de personalizare

Sisteme de asistență șofer

Faruri MULTIBEAM LED; Asistent activ la frânare; Asistent activ pentru menținerea benzii de rulare; Asistent unghi mort; Pachet parcare cu cameră video de 360°

Confort

Climatizare automată THERMOTRONIC; Pachet confort scaune; Pachet KEYLESS-GO;

Siguranță

Protecție autovehicul GUARD 360°; Sidebag-uri în partea din spate

Tren de rulare

Generator-demaror integrat (ISG); Sistemul DYNAMIC SELECT

Contactează-ne

Showroom Mercedes Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca

Telefon: 0264.438.121

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol