Car Maintenance

Service auto​

Serviciile noastre

RMB Inter Auto este service autorizat pentru Mercedes-Benz, Ford, Mitsubishi, Smart, Honda, Land Rover, Jaguar, Hyundai. Îți oferim o gamă largă și profesională de servicii, de la ITP, verificare, revizii periodice, întreținere, la lucrări electrice, mecanice, tinichigerie, service. Echipa noastră îți va oferi de fiecare dată consultanță și servicii personalizate în funcție de nevoile tale. Descoperă locațiile și serviciile RMB Inter Auto pentru brandurile auto din portofoliul nostru.
Solicită o programare in service

Test Drive

Lasă-te convins de un TEST DRIVE

Știm cum e. Ai citit, ai analizat, ai întrebat. Ai restrâns lista la câteva opțiuni. Cum te decizi? Foarte simplu: programezi un test drive. În plus, echipa RMB Inter Auto îți oferă consiliere și răspuns la toate întrebările tale. Solicită un test drive și fii gata de drum.
Solicită test drive
Car Maintenance

Evaluare auto

Vrei sa vinzi? Noi vrem să cumpărăm!

Dar nu oricum, ci oferindu-ți prețuri competitive, la adevărata valoare a pieței și a automobilul tău. Poți afla valoarea actuală a mașinii tale, fără niciun cost suplimentar. Completează formularul de aici iar echipa RMB Inter Auto revine cu o ofertă de pre-evaluare pentru mașina ta în cel mult 48 de ore de la primirea informațiilor solicitate.
Solicită evaluare auto
Search service station

Buy-back | Trade In

Serviciile noastre

Fie că te-ai hotărât să-ți vinzi mașina, fie că dorești să faci o schimbare în regim buy-back sau trade-in, în locațiile RMB Inter Auto poți găsi varianta optimă.
Solicită evaluare auto

Finanțare

Oferte avantajoase de finanțare

Vrei să-ți iei o mașină nouă sau rulată în leasing? Te consiliem pentru alegerea unei modalități de finanțare a autoturismului dorit, cu o rată lunară potrivită pentru tine.
Contactează-ne

Vânzări auto noi

E momentul să ai autoturismul mult visat

Alege brandul preferat – Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar, Ford, Mitsubishi, Hyundai și contactează-ne, de restul detaliilor ne ocupăm noi. Îți răspundem cu promptitudine la toate întrebările, de la buget, la timp de livrare și te consiliem la fiecare pas al procesului de cumpărare.
Solicită ofertă

Vânzări auto rulate

Autoturisme rulate verificate și selecționate

Atunci când achiziționezi o mașină rulată, istoricul este cel mai important. Cu siguranță nu îți dorești probleme ascunse. De aceea, fiecare autovehicul din parcul RMB Inter Auto vine cu un istoric complet, efectuat pe baza seriei de șasiu (număr VIN). Apoi automobilul este verificat tehnic, evaluat și cosmetizat.
Solicită ofertă
Car Maintenance

Service ITP

Fără griji, fără stres, cu ITP la RMB Inter Auto

ITP, inspecția tehnică periodică, reprezintă o verificare tehnică și obligatorie a mașinii. Se realizează prin verificarea nivelului de poluare, a siguranței autoturismului și a categoriei de folosință a acestuia.
Solicită o programare in service

Vânzări piese auto

Piese originale pentru mașina ta

Ești sigur de ce conduci când alegi piese orginale, potrivite brandului mașinii tale. Fără rabat de calitate, fără rabat de profesionalism pentru ca fiecare călătorie a ta să fie în deplină siguranță.
Contactează-ne

Vânzări accesorii auto

Accesorii originale pentru mașina ta

Atunci când ai nevoie de accesorii pentru mașina ta, știi că, pentru a te bucura cât mai mult de ele, trebuie să fie de o calitate impecabilă. Te așteptăm la noi cu o gamă diversificată de accesorii originale care fac diferența.
Contactează-ne