Modelul GLE SUV

Până la

360 kW[1]

putere

Până la

7 locuri

în habitaclu

Până la

630 litri

volum portbagaj

Până la

750 kg

sarcină remorcă

[1] Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 cu modificările ulterioare.

Exteriorul noului model GLE SUV

Noul model GLE SUV impresionează nu doar prin elementele esențiale de design exterior: designul frontal cu noul capitonaj al radiatorului accentuează caracterul dinamic de SUV. Roțile din aliaj ușor de 22 inch disponibile opțional și trapa culisantă panoramică luminoasă întruchipează de la prima interacțiune cu modelul confortul ridicat la rulare. Lasă-te impresionat de detaliile rafinate: la deschiderea ușilor, emblema animată Mercedes-Benz se proiecteaza pe podea.

Design frontal nou

Faruri MULTIBEAM LED

Roți din aliaj ușor de până la 22 inch

Trapă culisantă panoramică

Iluminatul împrejurimilor cu Mercedes-Benz Pattern

Pachet tehnic inclusiv AIRMATIC și direcție punte spate

Culori

Culorile de vopsea ale noului model GLE.

Interiorul noului model GLE SUV

Interiorul noului model GLE SUV impresionează prin confort premium și materiale de înaltă calitate pentru o atmosferă exclusivistă. Echipat cu noul volan multifuncțional cu trei spițe și sistem MBUX de ultimă generație, modelul GLE oferă confort excelent de operare la fiecare călătorie.

Noul volan multifuncțional

Consola centrală

Sistem Multimedia MBUX

Elemente decorative

Scaune multicontur active

Datele tehnice ale modelului GLE SUV

Dimensiunile modelului Mercedes-Benz GLE SUV (specificate în mm).

Modele GLE SUV Plug-in Hybrid

Autonomie ridicată, timp de încărcare redus – modelul GLE, ca cel mai mare SUV din prezent cu propulsie PLug-in Hybrid de la Mercedes-Benz, este disponibil cu un motor diesel sau pe benzină. Modelele GLE SUV Plug-n Hybrid impresionează datorită unei baterii mai mari cu o autonomie pur electrică de până la 100 km. Astfel circuli fără emisii locale de CO2 în oraș și pe distanțe scurte și profiți de independența și autonomia motorului cu ardere internă pe distanțe lungi.

Până la

360 kW[1]

putere

Până la

7 locuri

în habitaclu

Până la

630 litri

volum portbagaj

Până la

750 kg

sarcină remorcă

Modelul GLE 400 e | WLTP | consum de combustibil în regim mixt: 0.8 -1.1 l/100 km; emisii CO₂ în regim mixt: 24.7 – 27.3 g/km[1]

Modelul GLE 350 de 4MATIC | WLTP | consum de combustibil în regim mixt: 0.9-0.6 l/100 km; emisii CO₂ în regim mixt: 23-16 g/km[1]

 

*Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80% la utilizarea unei stații de încărcare rapidă cu curent continuu cu tensiune de alimentare de 400 V, curent de minim 300 A.

[1] Valorile declarate sunt „valorile WLTP CO₂” determinate conform art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Mercedes-Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca

Telefon: (0364) 102 510

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol