Noul EQE SUV de la Mercedes-EQ

Până la

462 - 596 km

autonomie complet electrică (WLTP)[2]

În

32 de minute

încărcat la 80 %[2]

Încărcare până la

223 km [¹]

autonomie pur electrică în 15 minute[2]

Până la

520 - 1675 litri

volum spațiu de încărcare

[1] Autonomia a fost determinată pe baza Regulamentului 2017/1151/UE. Autonomia depinde de configurarea autovehiculului.

[2] Timpul de încărcare corespunde unei încărcări complete de 10-80 % la utilizarea unei stații de încărcare rapidă de curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 500 A pe baza autonomiei WLTP.

Avantgarde la nivelul următor.

Noul EQE SUV: confort inovator, spațiu pentru până la cinci persoane și flexibilitate ridicată. Performerul elegant încântă prin silueta sa dinamică și designul pur.

Încărcare și autonomie.

Acasă, pe drum sau la serviciu: cu posibilitățile individuale de încărcare, experimentezi mobilitatea electrică deosebit de simplă și flexibilă.

Exteriorul modelului EQE SUV de la Mercedes-EQ.

Descoperă elementele esențiale ale designului exterior al EQE SUV cu două linii de echipare diferite – Electric Art Line și AMG Line. Linia de design Purpose, dinamic-elegant, oferă modelului EQE SUV o estetică inovatoare în stilul modelelor Mercedes EQ, impunând noi standarde pentru estetica mobilității electrice.

Capitonaj radiator Black-Panel cu Mercedes-Benz Pattern

DIGITAL LIGHT

Design Purpose

Elemente de iluminat din spate cu design de spirală 3D

Roți din aliaj ușor de 55,9 cm (22 inch)

Linii de echipare

Electric Art

Cele mai importante caracteristici:

 • Capitonaj radiator Black-Panel cu stea Mercedes-Benz plasată central
 • Spoiler față în culoarea autovehiculului, cu partea de jos în negru și element decorativ în crom argintiu
 • Baghete ornamentale borduri și contururi geamuri în crom argintiu
 • Spoiler spate vopsit în culoarea caroseriei cu partea de jos în negru și protecție optică la partea inferioară în crom argintiu
 • Iluminat spate LED cu design de spirală 3D cu bandă LED în spate
 • Roți din aliaj ușor de 48,3 cm (19 inch) cu design în 5 spițe duble vopsite gri tremolit

AMG Line

Cele mai importante caracteristici:

 • Bara de protecție față, specifică AMG, lăcuită în culoarea caroseriei, cu partea de jos în negru, element decorativ A-Wing în crom ultralucios, precum și striații și aripioare pe grilajul de admisie aer stânga și dreapta în negru
 • Lonjeroane negre
 • Bandă ornament la uși în crom ultralucios, nu împreună cu treapta de acces, iluminată în aspect de aluminiu, cu nopeuri de cauciuc
 • Spoiler spate specific AMG lăcuit în culoarea caroseriei, cu partea de jos în negru și locaș ornamental în crom ultralucios
 • Roți AMG din aliaj ușor de 50,8 cm (20 inch) cu design în 5 spițe duble (RRT) optimizate aerodinamic

Interiorul modelului EQE SUV de la Mercedes-EQ.

Află mai multe despre echipările din cockpitul EQE SUV. Cu MBUX Hyperscreen și universurile cromatice digitale, bazează-te pe conectivitate în habitaclu. Elementele decorative de înaltă calitate accentuează o atmosferă cu o impresie de spațiu generos. Pentru personalizarea scaunelor, tapițeriei și altor caracteristici de echipare, îți stau la dispoziție liniile de echipare Electric Art sau AMG Line.

MBUX Hyperscreen

Head-up display

Burmester® 3D surround sound system

Elemente decorative de înaltă calitate

Scaune multicontur pentru șofer și însoțitor, cu funcție de masaj

Linii de echipare

Electric Art

Cele mai importante caracteristici:

 • Volan sport multifuncțional din piele artificială ARTICO cu padele de cuplare de viteze la volan și spițe în crom argintiu
 • Scaune confort cu suport lombar reglabil în 4 direcții și contur iluminat, din NEOTEX / imitație de piele ARTICO neagră/gri space
 • Panou de instrumente și borduri din piele artificială ARTICO gri space cu granulație NEOTEX și cusături ornamentale duble
 • Consolă centrală de culoare negru ultralucios
 • Duze de ventilație laterale în crom argintiu, duze de ventilație centrale cu lamelă centrală în auriu rose discret
 • Iluminat ambiental
 • Bare de urcare cu inscripție „Mercedes-Benz”

AMG Line

Cele mai importante caracteristici:

 • Volan sport multifuncțional îmbrăcat în piele Nappa (L5C), aplatizat în partea inferioară, perforat în zona de contact, cu padele galvanizate de cuplare de viteze la volan (431) în crom argintiu
 • Scaune sport cu suport lombar pe 4 direcții și iluminare pe contur din piele artficială ARTICO / microfibră MICROCUT negru / gri space cu cusături ornamentale roșii
 • Panou de instrumente și borduri din imitație de piele ARTICO gri space cu granulație NEOTEX și cusături ornamentale roșii
 • Pedale sport AMG din oțel inoxidabil periat, cu nopeuri negre din cauciuc
 • Covorașe AMG

Propulsia electrică a modelului EQE SUV în cotidian.

În noul model EQE SUV, se combină performanțele unice cu propulsia complet electrică. Mai multe variante de recuperare a energiei cu ajutorul sistemului de recuperare sunt incluse, precum constanta de putere și managementul de putere. Asistentul ECO stabilește cel mai eficient mod de conducere, asistă prin conceptul termic sofisticat. Pompa de căldură standard utilizează căldura recuperată a propulsiei electrice și bateriei de înaltă tensiune pentru încălzirea habitaclului. Și la încărcare, Mercedes-Benz promovează utilizarea curentului din energii regenerabile.

Posibilități de încărcare

Încarcă acasă cu Mercedes-Benz Wallbox.

Cu Mercedes-Benz Wallbox, stația de încărcare inteligentă vine la tine acasă. Cu sistemul nostru performant de încărcare cu curent alternativ, îți încarci modelul EQE SUV cu până la 22 kW (trifazic)[1] și astfel, mult mai rapid decât la o priză casnică.

Încărcare pe drum cu Mercedes me Charge.

Mercedes Me Charge[2] îți oferă acces la una dintre cele mai mari rețele de încărcare din Europa. Alege cel mai bun tarif pentru tine și încarcă flexibil – în oraș, la centrele comerciale sau pe autostrăzi. Mercedes me Charge îți oferă acces la stații de încărcare de la diverși furnizori – în întreaga lume.

Încărcare la serviciu.

Cu stațiile de încărcare de la NewMotion integrate în Cloud, poți transforma parcarea companiei tale într-un spațiu de încărcare inteligent. Mai mult, vei avea la dispoziție toate instrumentele necesare pentru gestionarea simplă a stațiilor tale de încărcare.

[1] Pe lângă alimentarea cu tensiune, puterea de încărcare cu curent alternativ depinde și de tehnologia integrată în autovehiculul respectiv. În funcție de producător și autovehicul, este necesară o echipare specială corespunzătoare. Modelul EQE SUV oferă în versiunea de serie până la 11 kW, opțional 22 kW.

 

[2] În cazul componentelor marcate cu [2], este vorba de servicii Mercedes me. Pentru utilizarea acestor servicii, este necesar un Mercedes me ID personal, precum și acordul privind condițiile de utilizare pentru Serviciile Mercedes me connect. În plus, autovehiculul respectiv trebuie să fie asociat cu contul de utilizator. După expirarea perioadei inițiale de derulare, serviciile pot fi prelungite contra cost, în măsura în care acestea mai sunt oferite în acel moment pentru respectivul autovehicul. Prima activare a serviciilor este posibilă în termen de 1 an de la prima înmatriculare sau punere în funcțiune de către client, în funcție de situația care survine mai întâi.

Elemente esențiale ale echipării modelului EQE SUV.

Află mai multe despre alte echipări disponibile pentru modelul EQE SUV, printre altele, din categoriile Multimedia, Sistem de asistență șofer, precum și Confort și Siguranță.

Multimedia

Asistent vocal MBUX

Descoperă confortul de a avea un asistent vocal MBUX – pentru care nu sunt necesare comenzi prestabilite. Cu expresia cheie „Hey Mercedes”, activezi introducerea de mesaje vocale și poți adăuga o dorință de operare concretă, de exemplu legată de navigație, climatizarea automată sau schimbarea postului de radio.

 

Zero Layer

Vizualizarea principală a displayului central OLED arată totul de la prima vedere. Cu ajutorul inteligenței artificiale, inovatoarea interfață grafică cu utilizatorul Zero Layer propune cele mai importante funcții direct în câmpul vizual, astfel încât intrările să poată fi făcute, de regulă, direct prin submeniuri, fără ocoluri.

 

In-Car Office

Cu In-Car Office, ești întotdeauna productiv și la zi, chiar și în deplasări. Funcția de citire a e-mailurilor, crearea de e-mailuri și intrări în calendar cu comenzi vocale, precum și mementourile pentru conferințe cu apelare automată îți permit să te concentrezi asupra călătoriei – lucrând, totuși, în continuare.

MBUX Entertainment

Bucură-te de muzica preferată cu MBUX Entertainment. În noul tău model EQE SUV, ești asistat la încheierea unui contract cu un furnizor terț ales pentru un pachet complet de date pentru streaming muzical și multe altele.

Integrare Smart Home

Rămâi conectat cu Smart Home[1] în deplasare – comod, prin comandă vocală. Astfel, verifici printr-o întrebare dacă ai închis toate geamurile laterale – și nu îți iei ochii de la trafic în acest timp. Iar pe drumul spre casă, îți pregătești casa pentru sosire, prin intermediul unui scurt anunț.

[1] Pentru a putea utiliza integrarea Smart Home, trebuie să fie activat asistentul vocal MBUX, iar un cont al clientului de la un furnizor compatibil cu Smart Home trebuie să fie conectat la contul Mercedes me connect.

 

Sound Experience

Împreună cu Burmester® 3D surround sound system opțional, fiecare călătorie devine o experiență acustică, datorită conceptului unitar de confirmare acustică. În funcție de stilul de conducere și de programul de rulare, poți experimenta universuri sonore precum „Silver Waves”, „Vivid Flux”, „Serene Breeze” sau „Roaring Pulse” ca variantă intens sportivă.

Sisteme de asistență șofer

Asistent pentru semne de circulație

Datorită asocierii inteligente a datelor de pe cameră cu cele cartografice, asistentul opțional pentru semne de circulație poate nu numai să detecteze vitezele maxime admise sau interdicțiile de depășire, ci și să reacționeze la lumina roșie a semafoarelor, la indicatoarele de oprire și la interdicțiile de acces și să te avertizeze în privința acestora.

Pachet Plus de asistență la rulare

Ajungi relaxat și în siguranță la destinație: datorită sistemelor de senzori moderne, interconectate inteligent, te poți relaxa cât mai mult posibil. Numeroși asistenți te sprijină în funcție de situație, te avertizează cu privire la riscul de coliziune și intervin dacă este necesar.

 

Asistent ECO

Asistentul ECO susține deplasarea predictivă și indică momentul în care trebuie luat piciorul de pe pedala de accelerație. Analiza ia în considerare, de exemplu, autovehiculele aflate în față sau vitezele maxime admise și, în funcție de situație, accelerarea sau recuperarea

Asistent pentru manevrarea remorcii

Cu ajutorul asistentului opțional pentru manevrarea remorcii, poți scuti timp, efectuând cu încredere și precizie manevrele cu spatele, chiar și în situații dificile. Un adevărat avantaj, și nu numai pentru șoferii fără experiență în conducerea cu remorcă.

Confort

ENERGIZING AIR CONTROL Plus cu filtru HEPA

Filtru de particule de praf fin HEPA reduce în mod eficient poluarea aerului. În plus, ENERGIZING AIR CONTROL Plus monitorizează permanent calitatea aerului atât la interior, cât și la exterior, și comută automat, în funcție de valoarea măsurată, între modul cu aer proaspăt și cel de recirculare a aerului.

Pachet Confort Acustic

Datorită măsurilor extinse de izolare fonică, acest pachet opțional îți oferă cel mai înalt nivel de confort la zgomot. Spuma acustică specială asigură o atmosferă de liniște.

Aplicația Remote Parking

Cu aplicația Remote Parking, intri și ieși relaxat din locul de parcare – sistemul manevrează automat înainte și înapoi autovehiculul tău Mercedes-Benz. Tu supraveghezi din exterior procedeul de parcare și îl poți coordona prin intermediul smartphone-ului.[1]

[1] Utilizarea serviciilor Mercedes me connect presupune un cont personal Mercedes me ID, precum și acordul pentru condițiile de utilizare ale Serviciilor Mercedes me connect.

Pachet confort KEYLESS-GO cu HANDS-FREE ACCESS

Cu pachetul confort KEYLESS-GO, îți poți porni și încuia autovehiculul, purtând pur și simplu cheia asupra ta. Funcția HANDS-FREE ACCESS permite deschiderea sau închiderea fără atingere și complet automată a hayonului.

Pachet parcare cu cameră video de 360°

Asistentul activ la parcare cu cameră video 360 grade detectează locurile de parcare și spațiile de parcare disponibile în timp ce treci pe lângă ele. După selectarea locului de parcare, poți parca fără probleme, datorită vizualizării dinamice și feedbackului acustic – sau te poți lăsa asistat la parcare.

Siguranță

Capotă motor transparentă

Manevrează cu încredere și ocolește în siguranță obstacolele – chiar și pe teren accidentat: prin această funcție, capota motorului este transparentă pentru tine în călătoriile off-road. O vizualizare virtuală, calculată pe baza imaginilor camerei, arată zona imediat din fața modelului tău Mercedes-Benz. În plus, vizualizarea benzii de circulație ajută la alegerea căii optime de rulare.

Asistent activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC

Asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC te ajută în traficul pe coloane, fluent sau aglomerat, reglând automat viteza la cea a autovehiculelor care se deplasează mai încet în față. Distanța dorită poate fi reglată în trepte.

Asistent activ pentru menținerea benzii de rulare

Sistemul inteligent păstrează vizualizarea ghidării direcției permanent pentru tine. Dacă este detectat un pericol potențial, asistentul pentru menținerea benzii de rulare poate interveni în mod activ, efectuând o intervenție la bracare cu corectarea cursului.

DIGITAL LIGHT

DIGITAL LIGHT reprezintă condiții de luminozitate strălucitoare. Sistemul HD disponibil opțional funcționează ca un proiector și reacționează printr-o lumină adaptată special condițiilor de mediu în continuă schimbare, precum traficul, carosabilul sau vremea.

Echipare PRE-SAFE® Impuls lateral

Echiparea PRE-SAFE® Impuls lateral poate pregăti, printr-un impuls lateral, șoferul și însoțitorul pentru un impact lateral iminent și poate reduce riscul de rănire. Sistemul poate deplasa ocupanții din față ai autovehiculului dinspre latura afectată de accident înspre centrul autovehiculului.

Protecția autovehiculului URBAN GUARD

Protecția autovehiculului URBAN GUARD cuprinde o monitorizare de jur împrejur a mediului ambiant al autovehiculului – de exemplu cu ajutorul instalației de alarmă anti-efracție și anti-furt și al protecției la tractare. Mișcările din habitaclu declanșează, astfel, avertizări optice și acustice.

Tren de rulare

Direcție punte spate

Direcția opțională pe puntea spate oferă avantaje precum o poziție mai sigură pe șosea, agilitate sporită și o mai bună manevrabilitate – de exemplu la parcare. Pentru aceasta, roțile din spate virează în sensul sau contrasensul roților din față, în funcție de viteză.

 

AIRMATIC

Suspensia pneumatică AIRMATIC, disponibilă opțional, oferă un confort extraordinar la rulare, chiar și pe carosabil accidentat. Sistemul adaptiv de amortizare este adaptat separat pentru fiecare roată și constituie baza pentru o deplasare relaxată și confortabilă.

Tracțiune integrală 4MATIC

Tracțiunea integrală 4MATIC asigură plăcere dinamică de a conduce și caracteristici suverane de rulare, chiar și în condiții dificile de carosabil. Sistemul îmbunătățește tracțiunea și stabilitatea la rulare – pentru un plus de siguranță chiar și pe carosabil umed sau acoperit cu zăpadă și gheață.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Mercedes Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca

Telefon: (0364) 102 510

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol