Noul Ford Explorer 100% Electric

Cel mai reprezentativ SUV complet electric este aici. Gata pentru aventură. Design emblematic. Încărcare rapidă. Confort superior și conectivitate de ultimă generație. Modelul Explorer. Redefinește sensul aventurii.

Preț orientativ de pornire cu TVA – Prețul final urmează să fie confirmat ulterior, în 2023. Prețul orientativ de pornire NU include eventualele reduceri din campaniile promotionale (ex: Rabla Plus).

Evadează din zona ta de confort. În confort.

Ieșitul în aer liber a căpătat un nou înțeles. Interiorul moale la atingere, ce dispune de 5 locuri, aduce un plus de eleganță călătoriei tale. Opțiuni flexibile de depozitare cu MegaConsole de 17 litri. Perfectă pentru sticle, genți de mână și laptopuri. Iar iluminarea ambientală face ca noul Explorer 100% Electric să arate la fel de bine precum se simte. De fapt, e atât de plăcut să îl conduci, încât e posibil să vrei să mergi pe câteva drumuri lăturalnice care îți vor prelungi călătoria. 

Rămâi conectat.

Cu planificatorul de călătorie EV încorporat și navigarea conectată la cloud, vei fi încrezător pe tot parcursul drumului.

Aventura iubește un ecran impunător.

Smart-phone-ul tău integrat fără efort. Rămâi conectat cu ajutorul ecranului tactil SYNC Move.

Încarcă-l acasă sau pe drum.

Rețeaua de încărcare BlueOval. Peste 450.000 stații de încărcare IONITY sau partenere , de mare viteză cu încărcare DC.

Cu viteză de încărcare de la 10% la 80% în 25 de minute *** – dacă trebuie să faci o oprire, vei fi reîncărcat(ă) complet în cel mai scurt timp. Ia-ți o cafea. Mașina ta Explorer 100% Electric va fi gata de plecare înaintea ta.

Timpii de încărcare sunt bazați pe metodologia computerului producătorului. Rata de încărcare scade pe măsură ce nivelul bateriei se apropie de capacitatea maximă. Rezultatele tale pot varia în funcție de timpii maximi de încărcare și de nivelul de încărcare al bateriei. Autonomia reală variază în funcție de condiții, cum ar fi mediul extern, întreținerea și modul de utilizare a vehiculului, vechimea bateriei litiu-ion și starea de sănătate a mașinii.

Vino alături de noi în această aventură.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Ford, Calea Turzii, nr. 152, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon: 0264 438 267 

 

Showroom Ford Store, Strada Clujului 15, Sânnicoară, Cluj

Telefon: 0264 438 123

 

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol