Noul RANGE ROVER SV Bespoke, lux personalizat și rafinament

Range Rover introduce noul serviciu SV Bespoke pentru echipările Autobiography și SV.

Personalizare îmbunătățită: Serviciul SV Bespoke oferă clienților dedicați modelelor Range Rover Autobiography și SV o gamă extinsă de materiale, combinații de culori și finisaje.

 

Creat individual: Cu până la 391 de culori ale materialelor interioare, 230 de culori în paleta de vopsea SV Bespoke, precum și un serviciu Match to Sample, clienții își pot crea un model Range Rover cu adevărat unic.

 

Personalizat: Serviciul SV Bespoke reprezintă vârful personalizării prin detaliile unice disponibile.

 

Autonomie extinsă: Noile modele plug-in hybrid cu 550CP și 460CP oferă o autonomie de până la 121 km și emisii de CO2 de 16 g/km pentru o dinamică îmbunătățită2.

 

Putere V8: Motorizarea V8 beneficiază de tehnologie mild hybrid pentru o îmbunătățire a eficienței, în timp ce Range Rover SV este acum disponibil cu o putere de 615CP.

 

Inovații avansate: Sistemul de control electronic la rulare Dynamic Response Pro3 avansat duce condusul la un alt nivel, în timp ce Terrain Response® introduce Adaptive Off-Road Cruise Control cu tehnologia Country Road Assist.

Gaydon, UK – Miercuri 17 Mai 2023: Range Rover stabilește un nou etalon al luxului modern prin introducerea unui serviciu SV Bespoke, oferind clienților posibilități multiple de personalizare.

 

Serviciul este disponibil pentru echipările Autobiography și SV, iar o suită de îmbunătățiri îi permit menținerea modelului Range Rover printre cele mai dorite SUV-uri de lux din lume.

 

Printre actualizările modelului Range Rover se regăsește și cea mai recentă generație de infotainment Pivi Pro1, iar noile modele plug-in hybrid sunt mai puternice. Range Rover SV este, de asemenea, disponibil în variantă hibridă pentru modelul cu ampatament lung, în timp ce modelul emblematic V8 dispune de o tehnologie mild hybrid care sporește eficiența. O nouă variantă de 615CP este exclusiv introdusă pe modelul Range Rover SV, pentru putere maximă.

 

Geraldine Ingham, Managing Director, Range Rover, a declarat:Range Rover este sinonim cu exclusivitate și lux. Acum, cu noul serviciu SV Bespoke, îi invităm pe clienții noștri cei mai exigenți să devină creatorii vehiculului lor cu adevărat unic – alegând finisajele pe care le doresc, fiind ghidați de echipa noastră de proiectare. Îmbinând personalizarea îmbunătățită cu rafinamentul fără egal și capacități de neegalat, Range Rover continuă să ofere cea mai bună experiență a luxului modern.

SV BESPOKE

Serviciul SV Bespoke reprezintă apogeul personalizării. Pentru a obține specificațiile perfecte, clienții își pot personaliza modelul Range Rover la SV Bespoke Commissioning Suite din Marea Britanie, pot vizita un dealer autorizat sau pot finaliza comanda online printr-un serviciu virtual exclusiv.

 

SV Bespoke oferă acces la o gamă largă de materiale și finisaje interioare și exterioare. Clienții urmează un proces unic și cuprinzător de personalizare, care ia în considerare culorile, temele, opțiunile exclusive SV, materialele și finisajele. Fiecare vehicul personalizat promite să fie la fel de unic precum creatorul său, iar combinațiile de design pregătite de echipa Range Rover sunt disponibile pentru a ajuta clienții să-și creeze mașina visurilor lor.

 

Varietatea de culori și materiale include până la 391 de posibilități, în timp ce paleta de vopsea SV Bespoke cuprinde peste 230 de culori în finisaje satinate și lucioase. Alternativ, serviciul de vopseluri SV Bespoke Match to Sample poate reproduce, la cerere, orice culoare exterioară, oferind posibilități nelimitate pentru fiecare personalitate.

Nivelul de măiestrie de care dau dovadă experții SV Bespoke este exemplificat prin atenția la detalii oferită capotei Range Rover și inscripției de pe hayon, care este disponibilă într-o gamă de finisaje din metale prețioase, inclusiv aur de 24k.

 

Capacitatea modelului Range Rover de rulare pe orice tip de teren este, de asemenea, îmbunătățită prin introducerea sistemului Adaptive Off-Road Cruise Control. Fiind parte integrantă a sistemului avansat Terrain Response 2®, acesta îi ajută pe șoferi să navigheze în situații dificile, asigurând o avansare constantă în funcție de condițiile terenului. Șoferii pot selecta una dintre cele patru setări de confort, iar sistemul ajustează, în consecință, în mod inteligent viteza vehiculului, permițând șoferului să se concentreze pe direcția de mers.

1 Caracteristicile, opțiunile și disponibilitatea Pivi Pro rămân dependente de piață – verificați cu dealer-ul pentru disponibilitatea pe piața locală și termenii compleți. Anumite funcții necesită un sim adecvat cu un contract de date adecvat, care va necesita un abonament suplimentar după termenul inițial indicat de comerciantul dumneavoastră. Conectivitatea mobilă nu poate fi garantată în toate locațiile.

2 Valorile furnizate sunt rezultatul testelor oficiale ale producătorului în conformitate cu legislația UE WLTP derivate cu o baterie complet încărcată. Doar în scop de comparație. Valorile reale pot sa difere. Valorile de CO2, economia de combustibil, consumul de energie și autonomia pot varia în funcție de factori precum stilul de condus, condițiile de mediu, sarcina, montarea roților, accesoriile montate, traseul real și starea bateriei. Valorile prezentate sunt pentru piețele europene UE6. Toate cifrele privind emisiile, economia de combustibil și autonomia vehiculelor electrice sunt combinate UE WLTP (TEL).

3 Dynamic Response Pro este standard pentru motorizările P530 și P550e. Este opțional pentru D250, D300 și D350, P360, P400 și P460e și este întotdeauna legat de diferențialul activ electronic cu vectorizarea cuplului prin frânare.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Land Rover, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0741 333 227

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol