Noua generație a aplicațiilor Mercedes Me

Cea mai bună conexiune cu autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz

Experimentați ce poate cu adevărat autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz, cu Mercedes me.

Descărcați acum noile aplicații Mercedes me

Folosiți posibilitățile digitale de la Mercedes-Benz.

Mercedes me vă conectează modelul Mercedes-Benz cu smartphone-ul dumneavoastră și cu funcții și servicii digitale practice, care vă ușurează viața cotidiană. Astfel vă păstrați modelul Mercedes-Benz sub control chiar dacă nu sunteți în apropierea acestuia. Coordonați funcțiile autovehiculului, verificați starea actuală și fiți tot timpul la curent cu cele mai noi informații. Noua generație a aplicațiilor Mercedes me vă permite conectarea confortabilă cu smartphone-ul dumneavoastră: vă autentificați simplu peste tot prin intermediul datelor dumneavoastră Mercedes me ID. După logare vă puteți conecta autovehiculul cu contul dumneavoastră Mercedes me și vă puteți configura serviciile.

Mercedes me connect

Upgrade-ul pentru autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz.

Funcții practice și versatile cu care obțineți și mai multe rezultate cu autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz — asta oferă produsele digitale de la Mercedes me connect. Îmbogățiți-vă experiența digitală din autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz și utilizați-vă smartphone-ul pentru a opera funcții ale autovehiculului la fața locului sau de la distanță și pentru a adapta setările. Aflați aici ce produse sunt disponibile pentru autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz și cum le puteți folosi.

Mercedes me adapter

Pur și simplu modernizați-vă autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz. 

Puteți să vă bucurați de beneficiile pe care le oferă Mercedes me și în cazul în care dețineți un autovehicul fabricat în anul 2002 sau mai târziu, dar care nu a fost conectat la Mercedes me încă din fabrică. Adapter face posibil acest lucru. Echipați-vă autovehiculul cu Mercedes me Adapter și bucurați-vă de funcțiile utile prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră.

Noua generație a Aplicațiilor Mercedes me

Conectate perfect între ele.

Aplicații diferite, o singură experiență: dacă utilizați simultan mai multe aplicații Mercedes me, acestea își interconectează funcțiile. Puteți trece dintr-o aplicație în alta fără efort și sunteți direcționat automat.

Mercedes me

Prin intermediul Aplicației Mercedes me puteți ține tot timpul sub control autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz. Verificați, de exemplu, starea curentă a autovehiculului: sunt geamurile și ușile într-adevăr închise? Presiunea în anvelope este adecvată? Cât combustibil mai aveți? Setați totul exact așa cum vă doriți: personalizați-vă ecranul de start astfel încât să găsiți mai repede și mai simplu funcțiile dumneavoastră favorite.

Mercedes me Store

Aici găsiți produse digitale pentru autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz, prezentate simplu și clar. Țineți sub control durata de valabilitate, prelungiți după dorință contractele dumneavoastră și descoperiți toate noutățile disponibile pentru modelul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 

 

Mercedes me Service

Asistentul dumneavoastră digital pentru tot ceea ce înseamnă lucrări de service. Pentru ca autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz să fie tot timpul în formă, Mercedes me Service vă amintește la timp următoarea dumneavoastră programare în service. Rezervarea vizitei se desfășoară la fel de simplu și rapid: rezervați în aplicație următoarea dumneavoastră vizită la partenerul Mercedes-Benz preferat.

Servicii de bază Mercedes me connect

Întotdeauna prezentă: echiparea digitală standard pentru autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz.[1]

Utilizați avantajele pe care vi le oferă încă de la început Mercedes me connect: sunteți informat la timp dacă urmează lucrări de service sau schimbul pieselor consumabile. Dacă este necesară vreodată o asistență spontană, atunci această aplicație vă ajută.

 

Premisa utilizării serviciilor de bază: autovehiculul trebuie să fie conectat cu contul dumneavoastră de utilizator Mercedes me, iar dumneavoastră trebuie să vă dați acordul pentru condițiile de utilizare Mercedes me connect și pentru activarea serviciilor și să stabiliți un partener Mercedes-Benz de încredere în contul dumneavoastră de utilizator Mercedes me.

[1]Disponibilitatea modulului de comunicare (LTE) este limitată temporar pentru anumite autovehicule din cauza blocajelor din lanțul de aprovizionare.
Vă rugăm să aveți în vedere că serviciile Mercedes me connect, care includ sistemul apelului de urgență (eCall), nu sunt disponibile la autovehiculele afectate.
Informații actualizate sunt disponibile la Partenerul dvs. Autorizat Mercedes-Benz.

Contactează-ne

Showroom Mercedes Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca

Telefon: 0264.438.121

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol