Hyundai prezintă noile i10 și i10 N Line

Design remarcabil. Noi culori exterioare.

Hyundai prezintă noul i10. Autovehiculul dispune de un design actualizat, dar și de funcții avansate  pentru confort și conectivitate, asemenea modelelor din segmentele superioare. Totodată, se poate opta pentru varianta sportivă N Line, inspirată de gama diviziei de performanță Hyundai N.

Noul i10 beneficiază de un design actualizat atât la interior, cât și la exterior

La exterior, linia coborâtă a plafonului și ampatamentul întins conferă modelului o alură atletica. Partea interioară a farurilor, precum și semnătura luminoasă față/ spate au fost reproiectate. Luminile frontale de zi cu LED (DRL) au fost integrate în noua grilă cu aspect sportiv. În plus, luminile spate cu LED afișează acum litera „H” pe linia orizontală a hayonului. De asemenea, modelul dispune de jante noi din aliaj de 15 inchi. Totodată, paleta de culori exterioare a fost completată cu două nuanțe noi: Lumen Grey si Meta Blue – alături de plafonul negru.

Noul pachet „Purple”

Expresivitatea modelului este evidențiată la interior de sistemul de iluminare în nuanța albastră pentru scaunele din față. În plus, noul pachet „Purple” – care include tapițerie din stofă tartan cu linii verticale în nuanța violet, respectiv cusături și orificii de ventilație în aceeași culoare; planșa de bord și partea inferioară a consolei centrale în tonuri gri cu reflexii violet – conferă habitaclului un plus de eleganță.

Design dedicat

Totodată, caracterul dinamic al versiunii N Line este subliniat de: bara de protecție și noile jante din aliaj de 16 inchi cu design dedicat, respectiv scaunele cu accente de culoare roșie.

Noi tehnologii

Printre noile tehnologii de care dispune acum i10 se numară: instrumentar LCD de 4,2 inchi, prize USB de tip C față/ spate, sistem eCall bazat pe rețeaua 4G și actualizări Over The Air (OTA) pentru hărți. În plus, modelul păstrează de la varianta anterioară ecranul tactil de 8 inchi, sistemul de navigație (AVN), funcțiile wireless Apple CarPlay și Android Auto, sistemul de încărcare wireless, dar și versiunea actuală Bluelink®.

 

În echiparea standard se remarcă mai multe sisteme de siguranță Hyundai Smart Sense, printre care: asistența la coliziune frontală (FCA) cu detectare pietoni și bicicliști; asistența la menținerea benzii de rulare (LFA); alerta pentru ocuparea locurilor din spate (ROA).

Oglinzi pliabile electric

i10 rămâne o opțiune practică pentru clienții europeni. Modelul de clasă A este echipat acum cu oglinzi pliabile electric. Totodată, la fel ca versiunea anterioară, autovehiculul dispune de un portbagaj cu un volum de 252 de litri, respectiv de 1.050 de litri cu bancheta din spate rabatată, precum și de camera retrovizoare.

Descoperă noile Hyudai i10 și i10 N Line

Demararea producției noului i10 este planificată pentru luna aprilie a anului 2023, la fabrica Hyundai de la Izmit, Turcia. Noul i10 nu este disponibil pentru vanzare in acest moment. Valorile emisiilor de CO2 nu au fost inca stabilite.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Hyundai, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0264.526.612

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol