Hyundai | Drumul către viitor

De la tehnologia electrificată, la definirea viitorului mobilității

Hyundai reprezintă mai mult decât deplasarea între punctele A și B; reprezintă drumul către viitor. De la condusul electric pe distanțe lungi, până la mobilitatea viitorului. De la domeniul roboticii, la transportul aerian fără emisii. De la vehicule alimentate cu hidrogen, la o societate durabilă.

De la autonomie electrică, până la încarcare ultra-rapidă

Emisii zero, performanțe impresionante și o călătorie lină sunt doar câteva dintre motivele pentru care să alegi un model electric. Mașina Anului 2022 – IONIQ 5 – combină designul unic, centrat pe pasageri, cu tehnologia și confortul de ultimă generație. Datorită sistemului de încărcare ultra-rapidă, problemele privind încărcarea sunt eliminate.

Încărcare ultra-rapidă

Doar 18 min. sunt necesare pentru încărcarea modelului IONIQ 5 până la o capacitate de 80%. Datorită tehnologiei de 800 V, poate fi obținută o autonomie de până la 100 km în doar 5 minute.

 

Timpul de încărcare poate varia în funcție de condițiile de încărcare disponibile, inclusiv de tipul și de starea încărcătorului, temperatura bateriei și temperatura ambiantă la punctul de utilizare.

Relaxează-te oricând, oriunde

Un spațiu inteligent de locuit, care utilizează materiale provenite din surse durabile. Scaunele reglabile oferă o experiență plăcută pentru pasageri.

Vehicle-to-Load: alimentează orice aventură

În timpul deplasării, încarcați aparatele și echipamentele electrice cu adaptorul V2L. De la biciclete electrice, la dispozitive pentru camping, nu este nevoie să lăsați nimic acasă. Funcția V2L funcționează chiar și atunci când autovehiculul este oprit.

De la tehnologii avansate, la transport aerian

Hyundai definește viitorul mobilității. De la mobilitatea aeriană urbană, până la domeniul roboticii. De la conducerea autonomă, la meta-mobilitate – unde robotica contribuie la conectarea lumii virtuale cu realitatea. Obiectivul Hyundai este ca societatea de mâine să fie definită de autonomie și de sustenabilitate.

Mobilitatea aeriană urbană (UAM): atinge noi orizonturi. Mobilitatea aeriană urbană oferă confort fără emisii.

Parteneriate strategice cu Boston Dynamics și CRADLE

Achiziționarea de către Hyundai a companiei Boston Dynamics și înființarea CRADLE, o comunitate globală de inovare, continuă angajamentul companiei de a dezvolta viitoare soluții de mobilitate. Multe concepte inovatoare vor deveni în curând realitate.

Robotaxi bazat pe IONIQ 5

Hyundai a dezvoltat un robotaxi – bazat pe IONIQ 5 – prin intermediul parteneriatului cu Motional, un pionier si lider în tehnologia autonomă. Siguranța și confortul oferite de autovehiculele Hyundai se îmbină cu tehnologia de condus autonom.

De la condusul sustenabil, până la construirea unei societăți bazate pe hidrogen

Pentru Hyundai, sustenabilitatea reprezintă atât reconsolidarea gamei de produse, cât și a întregului lanț valoric. Fiecare componentă a operațiunilor – de la aprovizionarea cu materiale până la realizarea detaliilor – este atent monitorizată pentru a minimiza impactul asupra mediului. De la utilizarea materialelor durabile în procesul de producție, până la dezvoltarea unei societăți în care mobilitatea este alimentată de hidrogen, obiectivul Hyundai este de a oferi o nouă perspectivă asupra lumii.

Tehnologia V2G

V2G este cea mai recentă tehnologie prin intermediul căreia energia va fi transferată de la bateria unui autovehicul electric înapoi la rețeaua electrică. De asemenea, vă permite o gestionare eficientă a cererii de energie, în special în timpul orelor de vârf, eliminând astfel dependența de combustibilii fosili.

Sustenabilitate

Pentru un viitor mai durabil, Hyundai utilizează materiale ecologice și reciclează deșeurile provenite din procesul de fabricație.

Hidrogenul: combustibilul viitorului

Hidrogenul este o sursa de combustibil foarte eficientă pentru a genera energie, fiind o sursă de energie atractivă pentru vehiculele cu emisii zero și un element revoluționar pentru stocarea și transformarea excesului de energie regenerabilă.

Viziunea Hyundai pentru 2030

Obiectivul Hyundai pentru 2030 este de a electrifica întreaga gamă de autovehicule. Pentru moment, Hyundai oferă două modele 100% electrice – IONIQ 5 si KONA Electric. Ambele autovehicule oferă o autonomie remarcabilă, interior confortabil și spațios, dar și cele mai noi tehnologii pentru siguranța.

Zero emisii până în anul 2045

Obiectivul Hyundai de a reduce emisiile de carbon până în anul 2045 urmărește toate etapele de producție. Prin electrificarea gamei de produse și investițiile în noi forme de energie, cum ar fi hidrogenul, Hyundai deschide în mod constant calea către un lanț valoric durabil.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Hyundai, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0264.526.612

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol