Hyundai | Noul KONA

Noua generație a SUV-ului subcompact KONA

Procesul de dezvoltare a noului KONA a demarat cu varianta EV, o abordare neconvențională în ceea ce privește designul, care reflectă strategia accelerată de electrificare abordată de Hyundai. Autovehiculul oferă echipamente avansate de siguranță și de confort pentru toate versiunile.

Elemente de design care evidențiază sportivitatea și îmbunătățesc performanțele

Seamless Horizon Lamp oferă autovehiculului un aspect distinctiv și armonios. Versiunea EV se diferențiază prin Pixelated Seamless Horizon Lamp, KONA EV fiind primul model Hyundai care utilizează această nouă tehnologie. Sportivitatea modelului este evidențiată de bandourile robuste ale pasajelor roților cu lămpi față/ spate integrate, dar și de jantele de 19 inchi cu design special (premieră pentru KONA). În cazul versiunilor ICE și HEV, bara de protecție față se remarcă printr-un ornament tridimensional, dar și prin bandourile negre pentru pasajele roților, grila fiind înlocuită de un scut de protecție.

Interior spațios și confortabil

Comparativ cu generația anterioară, noul KONA oferă un interior mai spațios, datorită ampatamentului mai mare cu 60 mm (spațiul pentru picioare extins cu 77 mm, respectiv cu 11 mm pentru cap). În spate, spațiul pentru umeri este de 1.402 mm (cel mai mare din clasa sa).

 

În plus, consola centrală – care utilizează tehnologia shift-by-wire este acum poziționată în spatele volanului, asigurând astfel mai mult spațiu pentru obiectele personale. Cu bancheta din spate rabatată, KONA oferă un volum de încărcare de până la 723 de litri (conform SAE). Totodată, pentru mai mult confort în timpul călătoriilor lungi, cele două ecrane de 12,3 inchi au fost poziționate ergonomic.

Configurație adaptată nevoilor

Noul habitaclu accentuează caracterul practic al autovehiculului. Arhitectura inspirată de EV include o configurație sportivă, cu o consolă mobilă, care evidențiază eleganța interiorului. Cele două ecrane de 12,3 inchi și consola mobilă conferă un aspect high-tech. În plus, experiență utilizatorului este îmbunătățită de iluminarea ambientală. Consola centrală – care utilizează tehnologia shift-by-wire – este acum poziționată în spatele volanului, asigurând o configurație minimalistă și un interior spațios. 

Digital first

Funcția Over-the-Air (OTA) permite actualizări software, pentru a oferi o experiență la volan mai sigură și mai confortabilă. De asemenea, actualizările OTA includ noi funcții pentru sistemul de iluminare ambientală. În funcție de preferințe, conducătorii auto pot regla înălțimea de deschidere a hayonului, accesând ecranul sistemului multimedia sau prin apăsarea timp de 3 s a butonului de închidere (atunci când hayonul ajunge la înălțimea dorită).

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.

Contactează-ne

Showroom Hyundai, str. Clujului nr.15, Sânnicoară, Apahida

Telefon: 0264.526.612

Email: marketing@inter-auto.ro

Distribuie acest articol